Kuşum kabarık ve uyuyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pinar87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuzum beniiimmm çok şeker çok tatlı maşallah ona. kaç yaşında? Lambadan interneete var bulabilirsiniz. Bir de gıda çarşısında falan var dediler. Ben ailemden rica etmiştim bir tanıdıktan tedarik etmişlerdi. O yüzden alacak yer tek internet ortamı var bildiğim. Ama gerçekten temin edin. Bir masa lambasına takın. Kafese yakın bir yerde yakın çok rahatlatacak onu o sıcaklık. Biz hasta olduğumuzda nasıl üşüyor isek onlarda üşüyorlar. Tekrar çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederiz :) daha 8-9 aylık civarı.alalı 2 ay oldu erkek kuşuma eş aldım.dişi olmasına rağmen çok sıcak kanlı oyuncu hep üzerimizde geziyor.bu yüzden çok bağlandık.birden durgunlaşınca çok üzüldük inşallah eskisi gibi olur.elektrik malzemeler üzerine mağazası olan bir yakınım var.ona sordum arayıp.yarına kadar temin ederim elinde olur dedi :) çok doğru biz hastayken hemen nasıl düzelemiyorsak onlarında iyileşme süreci var üşüyor cebime giriyor ısınmak için.ev sıcak ama ona serin geliyor demekki.ilginiz için çok teşekkür ederim.dualarınızı eksik etmeyin.

Veteriner'e gitmeniz tabiki iyi olmuş. Önemli olan yavrucağın iyileşmesi. Ama siz beni yanlış anlayarak yanlış ilaç almışsınız. BenTetra Mezatin alın dedim , siz Eczaneden beşeri bir ilaç olan Tera kapsül almışsınız. Neyse dediğim gibi önemli olan hayvanın iyileşmesi geçmiş olsun.

Veteriner'e gitmeniz tabiki iyi olmuş. Önemli olan yavrucağın iyileşmesi. Ama siz beni yanlış anlayarak yanlış ilaç almışsınız. BenTetra Mezatin alın dedim , siz Eczaneden beşeri bir ilaç olan Tera kapsül almışsınız. Neyse dediğim gibi önemli olan hayvanın iyileşmesi geçmiş olsun.
Hastalanmaları konusunda tecrübesiz olduğum için ne yapacağımı bilemedim en iyisi veterinere girmek oldu. Çok şükür iyileşti. Eski neşesine kavuştu bir günde. Tabi ilaçları bir hafta daha kullanmaya devam edeceğiz.

İlaçları ve dozları yazarsanız biz de benzer durum için faydalanalım. Geçmiş olsun!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu yem bağışıklık sistemini güçlendirmek içinmiş

Ekli dosyalar

• _20170327_154645.jpg
    _20170327_154645.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20170327_154552.jpg
    IMG_20170327_154552.jpg
    2.6 MB · Görüntüleme: 21
Geri