Kuşum ishal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mertotem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben mantar göremedim aşırı mı kaşıması ?

Gün içinde bir den çok kafasını kaşıma eğilimindeydi zaten sürtüyordu gün içinde yanaklarını gaga çevresini kafasını gözünü. Şimdi gözünü özellikle tirnagiyla kaşimaya başladı. Bir de burnunun üstünü de kaşiyip sulu hapşırıyor

Kuşunuz ek olarak kızgınlık döneminde bunu da görmüşken eklemek istedim

Evet. Göze değdirmemeye çalışın ama.

Evet ayaktaki mavilik geçmiş çok hafif kalmış. Triflucana devam edin. Ama doksimisi de 5 tam gün verin.

Evet ayaktaki mavilik geçmiş çok hafif kalmış. Triflucana devam edin. Ama doksimisi de 5 tam gün verin.
Tamamdır abim sağolasın. kuşum bide baya tüy de tüylerinin altına baktığımda bir çok yerinde baya kapsül vardı açılmamış, yulaf verdim. Tekrardan teşekkür ederim, gelişmeleri haberdar ederim.

Tamamdır abim sağolasın. kuşum bide baya tüy de tüylerinin altına baktığımda bir çok yerinde baya kapsül vardı açılmamış, yulaf verdim. Tekrardan teşekkür ederim, gelişmeleri haberdar ederim.
Yulaf da verilir ama tüydeki kula keten tohumu yemiyorsa kenevirle desteklemek iyidir.

Sürmemişsen devam etmesi normal değil mi 😂
Antibiyotiği keseyim mi 6.gün bugün halsizligi kabarması gitti gibi bazen yine kabarıyor da genel olarak iyi arada hapşırıyor(çok değil tuy döneminde böyle hapsirir genelde )ama kuyruk sekmesi geçmedi kronik gibi birşey 5 aydır filan var abi kızgınlıkta başladi gibi sekmesi yanlış hatırlamıyorsam acaba ondan filan olabilir mi ? Yumurtası yok dokunuyorum bir sertlik şişlik yok

Hala kuyruk sekmesi devam ediyorsa. Eczaneden iyot damlası alın çeyrek suluğa 1 damla katarak 2 gün verin. İyotlu suyu her hazırlamadan önce 3 saat susuz kalsın ve eşit aralıklarla günde 2 kez taze hazırlayın suluğu.

Son düzenleme:
Geri