Hayvansever03
Onursal Üye
Ağzına elma sirkesi damlatın denmiş ilk olarak.
l,mon olur muBiteral sanırım reçetesiz satılmıyor ama kusun ağzına iki damla sirke damlatin acil olarak
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evde elma sirkesi yok mu?l,mon olur mu
şimdi sirke veriyorumNe yaptınız son olarak?
Damlaya dikkat edin çok kaçırmayın, damlalık varsa iyi olur.şimdi sirke veriyorum
yarısı benim ağzıma girdi zatenDamlaya dikkat edin çok kaçırmayın, damlalık varsa iyi olur.
Nasıl olduğunu tam anlayamadım ancak bize gidişatı yazarsanız iyi olur.yarısı benim ağzıma girdi zaten
elime almaya çalıştığımda köpek gibi ses çıkarıyorNasıl olduğunu tam anlayamadım ancak bize gidişatı yazarsanız iyi olur.
(( bence sizde sorun yok aldığınız yerden kaynaklı bi sorun olabilir yada 2 kuş birlikteyse de birinden birine geçmiş olabilir başka yerden alırken özellikle poposuna gaga rengine canlılığına tüy parlaklığına dikkat ederek alın kafesinizi dezenfekte edin en iyi yemlerden kullanın ben kuşumu hastalıklı aldım petshoptan hala hastalığıyla uğraşıyorumBu kuşum da sizlere ömür [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26][emoji26] bakamıyormuyum yaa
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeniden bir kuş sahiplenecek olursanız iğneden ipliğe tüm ekipmanları ve kafesi yenileyin eskileri atın herşey ama herşey yeni olsun kuşları başka bir yerde/odada besleyin başınız sağolsun.Bu kuşum da sizlere ömür [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26][emoji26] bakamıyormuyum yaa
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi