muhammed ve kuşu
Yeni Üye
yağı gitmez ki az etkilerSirke sabunda ne kadar da dikkat etsen kimyasal var sirke kat 1 litreye 1 tatlı kaşığı
yağı gitmez ki az etkilerSirke sabunda ne kadar da dikkat etsen kimyasal var sirke kat 1 litreye 1 tatlı kaşığı
Sirkeli su tek başına yağı çözmez. Bebek şampuanı sıkıntı yaratmaz kullanılabilir.Şampuan ve sabun gibi ürünleri ismi ve niteliği ne olursa olsun kullanmayınız.
Sirke yağ çözer. Kanatlarına gün içerisinde 2-3 kez fısfıs yardımıyla sıkın. Ve banyo yapması için imkan verin.
Hayır, hava akımı yüzünden kuş hastalanır.saç kurutma makinesi ile uzaktan ısıtabilirmiyim
Gerek yok. Yıkadıysanız ve oda da sıcaksa bırakın kuş uyusun.yumuşak bir beze sardım sıcak kuru bir bez sıkmadan sadece üstünde. daha başka birşey yapmalı mıyım
Kusunuza bisey olmaz merak etmeyin sadece tuylerinde yağ olduğu için rahatsız olur. Elinizle yıkayabilirseniz biraz şampuan koyun suya kafasına dikkat ederek o suda yıkayın sonra da duralama suyu ile de iyice durulayın şampuan kalmamasına dikkat edin başka da bir çözümü yok. Bende aynı sorunu yaşamıştım ilk kendi yıkansın diye bıraktım temizlenmedi rahatsız olunca mecbur dediğim şekilde yıkadım temizledim size de tavsiye ederim.bilen yokmu ya kuşuma birşey olacak diye korkuyorum
Geçer geçerYeni konu açmak istemedim benim kuşumda havuç banyosu yaptı kendiliğinden geçer mi bu ?
aynısını yaptım 1 gün oldu yağın sadece kokusu kaldı diyebilirim. fakat tüyleri birbirine birleşti 1000 tüy 100 tüy gibi görünüyor yağın yapısından diye düşünüyorum da eski haline gelirmiKusunuza bisey olmaz merak etmeyin sadece tuylerinde yağ olduğu için rahatsız olur. Elinizle yıkayabilirseniz biraz şampuan koyun suya kafasına dikkat ederek o suda yıkayın sonra da duralama suyu ile de iyice durulayın şampuan kalmamasına dikkat edin başka da bir çözümü yok. Bende aynı sorunu yaşamıştım ilk kendi yıkansın diye bıraktım temizlenmedi rahatsız olunca mecbur dediğim şekilde yıkadım temizledim size de tavsiye ederim.
Sirkeli suya gün aşırı devam edin zamanla düzelir. Fısfıs yaptığınız zaman ortam ısısına dikkat edin kapı pencere açmayın, petek varsa kafesi peteğin yanına koyabilirsiniz kuruyana kadar.aynısını yaptım 1 gün oldu yağın sadece kokusu kaldı diyebilirim. fakat tüyleri birbirine birleşti 1000 tüy 100 tüy gibi görünüyor yağın yapısından diye düşünüyorum da eski haline gelirmi
hocam 5 fıs sıkıyorum kafasına gelmeyecek şekildeSirkeli suya gün aşırı devam edin zamanla düzelir. Fısfıs yaptığınız zaman ortam ısısına dikkat edin kapı pencere açmayın, petek varsa kafesi peteğin yanına koyabilirsiniz kuruyana kadar.