Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
İlaçlı sudan içiyor mu ? Her ihtimale karşı 2 gün ağzına bir damla damlatın bu saatlerde. Şimdi danlatın mesela.
Anlaşılmıyor ki dışkı.. sindirilmemiş yem mi var dışkıda?
İlaçlı sudan içiyor mu ? Her ihtimale karşı 2 gün ağzına bir damla damlatın bu saatlerde. Şimdi danlatın mesela.
İlaçlı suyuiçmek istemezler tabi. Siz ağzına bir damla damlatın yuttuğundan emin olun ama. Suyu da ilaçlı kalsın tabi.Gün içinde içirmişler. Suyunu yeniledim yaklaşık 40 dakika önce. Yem yemesinde bir sıkıntı yok ama suyu sevmedi sanırım.
Anlaşılmıyor ki dışkı.. sindirilmemiş yem mi var dışkıda?
İlaçlı suyuiçmek istemezler tabi. Siz ağzına bir damla damlatın yuttuğundan emin olun ama. Suyu da ilaçlı kalsın tabi.
Evet evet togum var dışkılardaAnlaşılmıyor ki dışkı.. sindirilmemiş yem mi var dışkıda?
Herhalde sindirilmemiş yem onlar. Kuşunuzun sindirim sistemi çalışmıyor. Probiyotik temin ettiniz mi? Kuş yemek yiyor mu?
Evet ikisini aynı suya katın. Hangi probiyotik elinizdeki ?Probiyotiği antibiyotik tedavisinden sonra kullanmam gerekiyor değil mi. Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum. Şu an verebilir miyim antibiyotikle beraber
Entrobac var. Dediğiniz gibi yapayım. Teşekkür ederim.Evet ikisini aynı suya katın. Hangi probiyotik elinizdeki ?
İlacı her akşam ağzına damlatın. Suyuna da katın dediğim ölçüde. Ve her gün geliimeleri paylaşın. Video ile birlikte. Takipte kalalım birlikte.
Kuşta yumurta sıkışması olmasın ? Duruşunu yumurta sıkışmasına benzettim. Karnını kontrol edin sert bir şişlik var mı kontrol edin.
Peki ilaca tepkisi nasıl ? Bugünkü gelişmeler ne ? Kuş kilolu geldi bana zayıflaması gerek.
Peki ilaca tepkisi nasıl ? Bugünkü gelişmeler ne ? Kuş kilolu geldi bana zayıflaması gerek.
İçer mecburen. Eğer rahatça ağzına damlatabiliyorlarsa sabah akşam 1 faöla ağzına damlatsınlar. Suya katmaya gerek kalmaz.