Umut Can Çil
Paylaşımcı Üye
@mehede
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
veterinere götürdüm o verdi ishal içinHangi ilacı verdiniz size önerilen mi?
Teşhise ne dedi? Devam edin o ilaca.veterinere götürdüm o verdi ishal için
Veteriner müdahale ettiyse düzelebilir de banyo mu yaptı tüyleri komple ıslanmış sanki@mehede
Sudan dolayı o ilaç verdiyseniz müdahale etmeyinaynen su içerim derken çok sokmuşum baya bi kustu şu an gözleri kapalı
pek veremedim ağzını açmadı girdiği kadar artıkSudan dolayı o ilaç verdiyseniz müdahale etmeyin
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocamın bu yöntemi ile ilacını rahatlıkla verebilirsinizpek veremedim ağzını açmadı girdiği kadar artık
yuvalık zaten de vardı Evet sonradan farkettim vermeye kıyamadımgeçmiş olsun. benim söyleyeceğim alakasız biraz ama kuşlarınızın ikisi de bana dişi gibi geldi. yuvalık da takmışsınız.
sizce iki kuşu ayırmalı mıyımiyi yapmışsınız vermemekle. ama yuvalığı çıkarın o zaman. yuvalık yumurtlamaya teşvik eder. boş yere yumurtlaması da dişilerin iyi değil bence. hastalığı için de bence selçuk beyin önerdiği ilaçlardan birini kullanın derim. insülin enjektörleriyle de damlatabilirsiniz ağzına. iğnesini kullanmayıp, şırınganın ucunu hafif ezerek yassı bi hale getirin. daha rahat oluyo gagasının arasına sıkıştırması bence. ben öyle daha rahat damlatmıştım ilacı. suya damlatıyosanız da ilacı diğer kuşu ayırın ki ilaçlı suyu içmesin. kuşu zorla suya sokup içsin diye de uğraşmayın o kendisi içsin. geçmiş olsun tekrardan
Evet eğer ikisi eşzamanlı kızgınlaşırsa kanlı kavgalar olur.sizce iki kuşu ayırmalı mıyım
peki yumurtlama dönemleri gelmiş olabilir miEvet eğer ikisi eşzamanlı kızgınlaşırsa kanlı kavgalar olur.