Hocam kuşunuzun son durumu nedir
Şuan işteyim evde yanlız sabah uyuyordu abiHocam kuşunuzun son durumu nedir
Olmadı bu akşam Pet Shopa götüreyim baksın Bi. Anlar inşallahHocam kuşunuzun son durumu nedir
Hocam petshop cular pek anlamaz sana ilaç satar oda para kazanmak ama siz bilirsiniz bence veterinere götürünOlmadı bu akşam Pet Shopa götüreyim baksın Bi. Anlar inşallah
Veterinere götüreyim de oda Biseyden anlamıyor ki yanlış bisey verir diye korkuyorum.Hocam petshop cular pek anlamaz sana ilaç satar oda para kazanmak ama siz bilirsiniz bence veterinere götürün
pet shopa gidicekseniz iyi bir pet shopa gidin tanidiginiz güvendiginiz biri olsun ama bnce bi veterinere gotürun.Veterinere götüreyim de oda Biseyden anlamıyor ki yanlış bisey verir diye korkuyorum.
Kuru hastalığı olsa araştırıyorum sabahtan beri hiç ele falan gelmez sanırım kafesi açınca omuzdan inmiyor. Kaşıntı var parazit desem sirkeyle sildim gene aynı. Arada konuşuyor ötüyor askm falan diyo bilmiyorum ama eve gidince kötü görmeye dayanamam
Hocam istanbul florya kuş ve egzotik hayvan veterinerine götürün ilgileniyorlarmış bayaVeterinere götüreyim de oda Biseyden anlamıyor ki yanlış bisey verir diye korkuyorum.
Kuru hastalığı olsa araştırıyorum sabahtan beri hiç ele falan gelmez sanırım kafesi açınca omuzdan inmiyor. Kaşıntı var parazit desem sirkeyle sildim gene aynı. Arada konuşuyor ötüyor askm falan diyo bilmiyorum ama eve gidince kötü görmeye dayanamam
Petshoptan daha bilgili olacakları kesin. Güncel dışkı fotoğrafını atar mısını?Veterinere götüreyim de oda Biseyden anlamıyor ki yanlış bisey verir diye korkuyorum.
Şimdi eve gidiyorum. Sabah kabarikti. Direk sirke sürmedim abi suya az bisey koydum kanat altlarına kendim elimle surdum bide boynuna. Kabız olursa ne yapmam lazm. Eve gidince resim aticamUmarım direk elma sirkesiyle yıkamamışsınızdır, suya çok az sirke karıştırıp fısfısla gözlerine gelmicek şekilde uzaktan üstüne sıkabilirsiniz bit pire olmasını engeller ve tüylerine fayda sağlar, tüy dökümünde de aynı şekilde iyi gelir.
Ama bunu gündüz sıcak saatlerde yapın ki gece olana kadar iyice kurusun.
Kışın çok fazla yıkamamaya dikkat edin ama ben yıkıyorum, suyu ılık olsun asla açık yer olmasın asla rüzgar almaması lazım en önemlisi o, güneşli olan gün yıkayabilirsiniz mesela 2 3 dk güneş alan yere koyarsanız hemen kurur zaten.
Veteriner konusunda çok araştırmanız lazım iyisini bulursanız mutlaka götürün bulamazsanız üreticilere danışın, petshoplar bilmez zaten ilaç da satmaz danıştığınızda en fazla vitamin veya avidiar verip yollarlar.
Bana sanki dışkıdan kabız olmuş gibi geldi güncel dışkı fotoğrafı eklermisiniz. Popoya yapışma oluyor mu? Nefes alması nasıl ? Hala kabarık durumda mı?
Atcam abiPetshoptan daha bilgili olacakları kesin. Güncel dışkı fotoğrafını atar mısını?
Hala kabarık durumda bu yaUmarım direk elma sirkesiyle yıkamamışsınızdır, suya çok az sirke karıştırıp fısfısla gözlerine gelmicek şekilde uzaktan üstüne sıkabilirsiniz bit pire olmasını engeller ve tüylerine fayda sağlar, tüy dökümünde de aynı şekilde iyi gelir.
Kışın çok fazla yıkamamaya dikkat edin ama ben yıkıyorum, suyu ılık olsun asla açık yer olmasın asla rüzgar almaması lazım en önemlisi o, güneşli olan gün yıkayabilirsiniz mesela 2 3 dk güneş alan yere koyarsanız hemen kurur zaten.
Veteriner konusunda çok araştırmanız lazım iyisini bulursanız mutlaka götürün bulamazsanız üreticilere danışın, petshoplar bilmez zaten ilaç da satmaz danıştığınızda en fazla vitamin veya avidiar verip yollarlar.
Bana sanki dışkıdan kabız olmuş gibi geldi güncel dışkı fotoğrafı eklermisiniz. Popoya yapışma oluyor mu? Nefes alması nasıl ? Hala kabarık durumda mı?
Petshoptan daha bilgili olacakları kesin. Güncel dışkı fotoğrafını atar mısını?
Umarım direk elma sirkesiyle yıkamamışsınızdır, suya çok az sirke karıştırıp fısfısla gözlerine gelmicek şekilde uzaktan üstüne sıkabilirsiniz bit pire olmasını engeller ve tüylerine fayda sağlar, tüy dökümünde de aynı şekilde iyi gelir.
DişiArkadaşlar bu kuş arkadaşımın erkek mi dişi miEkli dosyayı görüntüle 43755Ekli dosyayı görüntüle 43756Ekli dosyayı görüntüle 43757Ekli dosyayı görüntüle 43758
Dışkıları kıvam olarak normal buldum ama koyu yeşil değil mi? Siyah mı? Kuş halsiz mi duruyor?
Sağolun hocam tam belli olmuyordu ya da ben göremedim teşekkür ederim
Çok halsiz hemde çok uyuyor hep sanki ölücek gibi. Siyah dışkıDışkıları kıvam olarak normal buldum ama koyu yeşil değil mi? Siyah mı? Kuş halsiz mi duruyor?
@umitFB bakar mısınıx?Cok
Çok halsiz hemde çok uyuyor hep sanki ölücek gibi. Siyah dışkı