Forumumuz uğurlu gelmiş diye yorumladımallah inanırsn tam konuyu acarken yaklasik 2 dk suren ciftlesme oldu suan hala devam ediyordur belki rahatsiz olmasinlar diye ciktim odadan bide sey sorabilir miyim bu belirtiler ne zaman olur
evet oyle oldu cok tesekkurler <3Forumumuz uğurlu gelmiş diye yorumladım![]()
2 gündür ciftlesiyorlar yeter herhalde degil mi kesin olarak toplam 5 dk surdu gormedigim ciftlesmede olmustur herhaldeBir kere değil rutin çiftleşmeleri gerekiyor. Döllenme gerçekleşirse 7-10 güne yumurta olur
1. yumurta geldi diger yumurtalar kac gune gelir veya geldiğinde dolu mu bos mu diye ne zaman bakayimYuvalık takılıysa bırakın kafalarına göre takılsınlar.
2-3 gün aralıklarla gelir diğerleri de. Minimum 5 gün sonra yumurta kontrolü yapabilirsiniz. Kuşları rahatsız etmeyin. Yumurtalara çok dokunmayın.1. yumurta geldi diger yumurtalar kac gune gelir veya geldiğinde dolu mu bos mu diye ne zaman bakayim
teşekkürler koku sinme gibi durum olur mu kuslarda olmaz diye dusunuyorum2-3 gün aralıklarla gelir diğerleri de. Minimum 5 gün sonra yumurta kontrolü yapabilirsiniz. Kuşları rahatsız etmeyin. Yumurtalara çok dokunmayın.