Callejon
Onursal Üye
En iyisi olur açmanızYavruya ve anneye takviye konusunda da bir konu açmayı düşünüyorum![]()
En iyisi olur açmanızYavruya ve anneye takviye konusunda da bir konu açmayı düşünüyorum![]()
Yeni bir kafes mi almam lazım ?lütfen dişinin kafesine erkek alırken dikkat edin dişi kafesi sahiplendiği için erkeği döver ve genelde çiftleşme olmuyor (zamanında benim de yaptığım bir hata)
Eğer kuş eşini kendi seçerse kavga ediceğini sanmıyorumYeni bir kafes mi almam lazım ?
Hayır.Yeni bir kafes mi almam lazım ?
Hayır.
kendi seçme şansı yok çünkü özel olarak erkek bir kuş getirttireceğiz. Fakat anlaşamazlarsa geri verip yenisini alma şansımız varEğer kuş eşini kendi seçerse kavga ediceğini sanmıyorum
Daha iyi olur umarım anlaşırlar petshoplar da maalesef hijyenik ortam olmadığı için hasta kuş gele biliyorkendi seçme şansı yok çünkü özel olarak erkek bir kuş getirttireceğiz. Fakat anlaşamazlarsa geri verip yenisini alma şansımız var
ayırma yöntemi yapmanız gerekiyor internette detaylı anlatıyorlar bellirli bir süreliğine küçük bir kafes alsanız yeterli olur 15 gün sonra dişiyi eski kafesine atmanız yeterli olurYeni bir kafes mi almam lazım ?
Umarım anlaşabilirler, alacağım yer kuşları çok severek besliyor iyi bakmış olacaklarını tahmin ediyorumDaha iyi olur umarım anlaşırlar petshoplar da maalesef hijyenik ortam olmadığı için hasta kuş gele biliyor
Karantina yönteminden mi bahsediyorsunuz ? Hastalık, bit vs. geçmemesi içinayırma yöntemi yapmanız gerekiyor internette detaylı anlatıyorlar bellirli bir süreliğine küçük bir kafes alsanız yeterli olur 15 gün sonra dişiyi eski kafesine atmanız yeterli olur
Kesinlikle bilindik yer daha güvenli olurUmarım anlaşabilirler, alacağım yer kuşları çok severek besliyor iyi bakmış olacaklarını tahmin ediyorum![]()
Hayır Ayırma yöntemi yaparak erkeğin kafeste baskın olmasını sağlayacaksınız hem bu sürede bu yöntem sayesinde çok fazla kızşmış olacaklardır(en etkili çiftleştirme yöntemi diyebiliriz) bu videoda neden dişinin kafesine erkek atılmaması gerektiğini anlatıyorlarKarantina yönteminden mi bahsediyorsunuz ? Hastalık, bit vs. geçmemesi