Onur KARA
Yeni Üye
bizim keratanın düğününe davetiye isterim ona göre .
Insallah dugun olsun yeter ki
bizim keratanın düğününe davetiye isterim ona göre .
Onur bence şimdi denemenin çok faydasını göreceksin 3 yaşında veya 2 yaşında dişi almalısın bana güven dostum faydasını 2 saatte görceksin.
Onur bence şimdi denemenin çok faydasını göreceksin 3 yaşında veya 2 yaşında dişi almalısın bana güven dostum faydasını 2 saatte görceksin.
o biraz şans işi diğelim neden diye sorarsan .insan kuşunun çiftleştirmek için elinden geleni mama vs yapsada çiftleşmeyebiliryorlar bazsıda kafese koyduğun an çiftleşiyor.
Haklisiniz. Belkide 6 yil kus gormeden bizimle yazadigi icin artik istemiyor olabilir mi ?
Şimdi uyumuyorsa youtubeden muhabbet kuşu dişi kur ötüşü aç tepki verirse eş al
En kısa zamanda yanına eş alın sizi bile unutabilir.unutursa ayıp eder o ayrı bir mesele tabi.Cok denedim ama basini sirtina yaslayip uyuyor. Hic bir tepki vermiyor. Sanki duymamazliktan geliyor
En kısa zamanda yanına eş alın sizi bile unutabilir.unutursa ayıp eder o ayrı bir mesele tabi.
Veterinere götürdün mü? Eğer götürmediysen götür sonra pişman olma.
kardeş tarım ilacı satan yerden baytril al ağzına 5 gün boyunca 2 damla damlat sonra 5 gün vitamin ver ayrıca senin kullandığın deep fix multisol bi işe yaramaz eczaneden supravit multi vitamin al suluğuna 1 çay kaşığı koy
Peki dediklerinizi yapabilirim Gökhan Bey ama problemi nedir acaba kusumun. Baytril isimli ilac nedir ?
şuan Baytril hakkında araştırma yaptımda en yakın veteriner hekimine götürmelisin eğer kendin vermeye kalkarsan tozunu ayarlamayamazsan kısır olmaya kadar gidiyormuş.