Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Bu dışkısını probiyotik içerken mi yaptı hangi probiyıtiği kullanıyorsunuz ?
https://hizliresim.com/hog3xpnBu dışkısını probiyotik içerken mi yaptı hangi probiyıtiği kullanıyorsunuz ?
tamamdır,yardımınız için sağolunKullandığınız probiyotik iyi ama enzim içermiyor. Size önerim smart prolive ürününden 50 gr poşet alıp ( uyfun fiyatlı ve işlevseldir ) harmanlamanız olur. O şekilde birkaç gün gözleyip ondan sonra ilaç başlayıp başlamayacağımıza karar verelim. Hemen ilaç önermek istemiyorum. Yarım suluğa mercimek kadar prolive 6 damla da diğerinden katarak birkaç gün üstüste verin.
https://hizliresim.com/hog3xpn
bunu kullanıyorum 1ml
iyi günler, kuşta 2 haftadır ishal azalmıştı bundan dolayı fazla dikkat etmedim ancak geçen hafta kuşun ishali tekrar başlamıştı bende önerdiğiniz ilacı aldım cumartesiden beri uyguluyorum ve kuşta ishal durumu geçmedi kabarma ve hapşurmaya başladı ve durgunlaştı önerebileceğiniz tedavi yöntemleri varmıdır acaba?Kullandığınız probiyotik iyi ama enzim içermiyor. Size önerim smart prolive ürününden 50 gr poşet alıp ( uyfun fiyatlı ve işlevseldir ) harmanlamanız olur. O şekilde birkaç gün gözleyip ondan sonra ilaç başlayıp başlamayacağımıza karar verelim. Hemen ilaç önermek istemiyorum. Yarım suluğa mercimek kadar prolive 6 damla da diğerinden katarak birkaç gün üstüste verin.
Hangi ilacı cumartesinden beri kullanıyorsunuz ?iyi günler, kuşta 2 haftadır ishal azalmıştı bundan dolayı fazla dikkat etmedim ancak geçen hafta kuşun ishali tekrar başlamıştı bende önerdiğiniz ilacı aldım cumartesiden beri uyguluyorum ve kuşta ishal durumu geçmedi kabarma ve hapşurmaya başladı ve durgunlaştı önerebileceğiniz tedavi yöntemleri varmıdır acaba?
smart prolive onermıstınız dıger kullandıgım probıyotıkte enzım içermediği içinHangi ilacı cumartesinden beri kullanıyorsunuz ?
evetKontil de kullanmıştınız değil mi
almaya çalırşırım peki kullanımını nasıl yapabilirimO zaman antibiyotik başlamamız gerekecek. Eczaneden bactirim veya amoksisilin erken maddeli bir antibiyotik alıp kullanmanız gerekecek. Tanıdık eczane yoksa reçetesiz vermeyebilirler.