kuşta ishal başladı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İmd8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu dışkısını probiyotik içerken mi yaptı hangi probiyıtiği kullanıyorsunuz ?

Kullandığınız probiyotik iyi ama enzim içermiyor. Size önerim smart prolive ürününden 50 gr poşet alıp ( uyfun fiyatlı ve işlevseldir ) harmanlamanız olur. O şekilde birkaç gün gözleyip ondan sonra ilaç başlayıp başlamayacağımıza karar verelim. Hemen ilaç önermek istemiyorum. Yarım suluğa mercimek kadar prolive 6 damla da diğerinden katarak birkaç gün üstüste verin.

Kullandığınız probiyotik iyi ama enzim içermiyor. Size önerim smart prolive ürününden 50 gr poşet alıp ( uyfun fiyatlı ve işlevseldir ) harmanlamanız olur. O şekilde birkaç gün gözleyip ondan sonra ilaç başlayıp başlamayacağımıza karar verelim. Hemen ilaç önermek istemiyorum. Yarım suluğa mercimek kadar prolive 6 damla da diğerinden katarak birkaç gün üstüste verin.
tamamdır,yardımınız için sağolun

iyi günler, kuşta 2 haftadır ishal azalmıştı bundan dolayı fazla dikkat etmedim ancak geçen hafta kuşun ishali tekrar başlamıştı bende önerdiğiniz ilacı aldım cumartesiden beri uyguluyorum ve kuşta ishal durumu geçmedi kabarma ve hapşurmaya başladı ve durgunlaştı önerebileceğiniz tedavi yöntemleri varmıdır acaba?

iyi günler, kuşta 2 haftadır ishal azalmıştı bundan dolayı fazla dikkat etmedim ancak geçen hafta kuşun ishali tekrar başlamıştı bende önerdiğiniz ilacı aldım cumartesiden beri uyguluyorum ve kuşta ishal durumu geçmedi kabarma ve hapşurmaya başladı ve durgunlaştı önerebileceğiniz tedavi yöntemleri varmıdır acaba?
Hangi ilacı cumartesinden beri kullanıyorsunuz ?

O zaman antibiyotik başlamamız gerekecek. Eczaneden bactirim veya amoksisilin erken maddeli bir antibiyotik alıp kullanmanız gerekecek. Tanıdık eczane yoksa reçetesiz vermeyebilirler.

tekrardan rahatsız ediyorum ama muhabbet kuşunda 2-3 aydır kuruluk var sanırsam geçmiş hastalığından beri düzelmedi fazla. antibiyotik verirsem kuş için zararı olurmu ?
Hocam bize güvenmek zorunda değilsiniz tabiki. En azından veterinere götürün. Zaman çok önemli gittikçe içinden çıkılamaz bir hal alacak.

iyi günler tekrardan rahatsız ettim öneriniz ile bactrim ilaç yazdırdımdı ayın 30 unda 1 hafta oldu neredeyse ilacı kullanalı
dışkı düzelmişti 3-4 gündür bügün kuşu tekrar kontrol ettiğimde böyle bi dışgılama verdi
ilaçı her hergün yeniledim ve
bactrim 5-6 damla
probiyotik ve enzim
3-5 damla vitamin
3-5 damla mineral olarak verdim.
kuşta görünür birşey kalmadı (kabarma vb.)sadece hapşuruyor . bügün son bi defa daha koydum ilaçlardan
yorumunuz nedir acaba?

Mineral katmasaydınız keşke. Tek sulu dışkı gördüyseniz sorun değil sürekliyse üzerinde durulmalı.

çok az koymaya çalıştım bilgisizliğimden olmuş o da, yarın tekrardan gözlerim ozaman bi devamlılığı halinde bildirim size.
yardımız için teşekkür ederim vaktinizi ayırdınız ufakta olsa

çok az koymaya çalıştım bilgisizliğimden olmuş o da, yarın tekrardan gözlerim ozaman bi devamlılığı halinde bildirim size.
yardımız için teşekkür ederim vaktinizi ayırdınız ufakta olsa
Rica ederim. Diğer dışkılarını da paylaşın gün içindeki. Ayrıca 15 gün kadar A E D vitaminleri özellikle de mineral vermeyin. B vitamini verebilirsiniz sorun yok. Probiyotik verin ama 1 hafta kadar üstüste.

Geri