Kusma sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tdgn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    acill
Kuşunuza son zamanlarda anormal bir şey yedirdiniz mi?
Dal darı vermiştim baya çok severdi yumurta hasladim şimdi yemle karıştırdım kum da koydum içine bide vitaminli su yaptım ama tunekte duruyor çok halsiz kuş sesi aşınca baya baya canlanıyor ötüyor 16 günlük

Dal darı vermiştim baya çok severdi yumurta hasladim şimdi yemle karıştırdım kum da koydum içine bide vitaminli su yaptım ama tunekte duruyor çok halsiz kuş sesi aşınca baya baya canlanıyor ötüyor 16 günlük
Kuş sesi açmayı bir süreliğine bırakın. Vitaminli suyu nasıl yaptınız? 16 günlük derken anlamadım?

Yani 16 gün bende 4 aylık felan kuşum
Kuş sesi açmayı bir süreliğine bırakın. Vitaminli suyu nasıl yaptınız? 16 günlük derken anlamadım?
Vitamin almıştım C ve D onu damlattim 10 damla

Hocam kuş çok kötü oldu siyah sulu bir kaka yapmış dal dariya benziyor biraz da sarı sulu dışkı yapmış

Hocam kuş tırmanmaya başladı 4-5 defa öttü yem yemeye başladı azıcık su içiyor ama dışkısı sulu sarı , yeşil ve siyah geliyor sulu şekilde kusma yok

Bide kuşum gagasını felan gözünü çok yemlige sürtüyor

Böyle şuan

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-13-14-12-57-139_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2020-12-13-14-12-57-139_com.miui.gallery.jpg
    821.2 KB · Görüntüleme: 19
Hocam acil bakin ya kuruma diyor bir tanıdığım sizin dediğiniz gibi ama ilerlemiş diyor kuruma ise ne kullanayım ne yapayım gerçekten hiçbir şey bilemiyorum

Dışkılara baktım, e-coli ve koksidiyoz dan şüphelendim ben. Şimdi size bir ilaç önericem. Bu ilaç hem koksidiyoz için hem de e-coli için kullanılan bir ilaç.
İlacın adı CAREMYCİN. Bu ilacı güvercin ürünleri satanyerlerden ya da büyük petshoplardan alabilirsiniz.

BU ilacı da bulamazsanız veterinerden baytril %2,5 alın. Baytrili de bulamazsanız, Eczaneden cipro 250mg ve de bactrim şurup alın. Hangi ilacı alırsanız yazın, kullanımını yazarım.

Dışkılara baktım, e-coli ve koksidiyoz dan şüphelendim ben. Şimdi size bir ilaç önericem. Bu ilaç hem koksidiyoz için hem de e-coli için kullanılan bir ilaç.
İlacın adı CAREMYCİN. Bu ilacı güvercin ürünleri satanyerlerden ya da büyük petshoplardan alabilirsiniz.

BU ilacı da bulamazsanız veterinerden baytril %2,5 alın. Baytrili de bulamazsanız, Eczaneden cipro 250mg ve de bactrim şurup alın. Hangi ilacı alırsanız yazın, kullanımını yazarım.
Çok teşekkür ederim onları yarın temin edip yazacağım buraya fiyatları ne kadar birde onu sorabilir miyim

Çok teşekkür ederim onları yarın temin edip yazacağım buraya fiyatları ne kadar birde onu sorabilir miyim
CAREMYCİN, 35 lira dan alıyorum ben.
Baytril %2,5 60 lira ile 75 lira arasında Bi fiyatı var. Bactrim şurup ise 15 lira civarı fiyatı var. Ciproyu ise hatırlamıyorum. İlaçları sabah erken saatlerde temin edin..

Hocam kesin eminsiniz değil mi bide probiyotik vereyim mi

Geri