23Baron34
Meraklı Üye
Az önce veterinerden geldim bi ilaç verdiler sizce uygulamalımıyım ? İsmi Neo-Terramycin oral çözelti tozuDışkıları normal görünmüyor.
Az önce veterinerden geldim bi ilaç verdiler sizce uygulamalımıyım ? İsmi Neo-Terramycin oral çözelti tozuDışkıları normal görünmüyor.
Ve ayağında incinme var vazelin sürebilirsin dedi sizce başka bişey sürmem gerekir mi?Dışkıları normal görünmüyor.
Veterinerinize sormadınız mı? Sanırım suluğa katılıyordu fakat oranını bilmiyorum. Telefon açıp veterinerinize bunu sormayı unuttuğunuzu hangi ölçülerde kullanılacağını sorun bence.Az önce veterinerden geldim bi ilaç verdiler sizce uygulamalımıyım ? İsmi Neo-Terramycin oral çözelti tozu
Terramycn kremi de incinmelerde kullanılan bir krem. Bunu da sürebilirsiniz.Ve ayağında incinme var vazelin sürebilirsin dedi sizce başka bişey sürmem gerekir mi?
Sizce iyi bir ilaç mı oranını ve nasıl kullanılması gerektiğini söylediler, elimde şuan dediginiz krem yok başka öneriniz varmı krem olarakTerramycn kremi de incinmelerde kullanılan bir krem. Bunu da sürebilirsiniz.
Ben ilaç kullanmadım fakat başlıklarının olduğunu hatırlıyorum nette aratın.Sizce iyi bir ilaç mı oranını ve nasıl kullanılması gerektiğini söylediler, elimde şuan dediginiz krem yok başka öneriniz varmı krem olarak
Yazılanları temin etmeye çalışacağım teşekkür ederim deneyeceğim, şuan ayağındaki incinme çok zorluyor teramycn malesef yok önerebileceginiz bi krem varmıBu reçeteyi uygulamalısınız bence .
İncinme için olan kremlerin herhangi biri olabilir . Hiç yoksa en azından vazelin sürün .Yazılanları temin etmeye çalışacağım teşekkür ederim deneyeceğim, şuan ayağındaki incinme çok zorluyor teramycn malesef yok önerebileceginiz bi krem varmı
çok faydalı oldu benim için teşekkürler.Bu reçeteyi uygulamalısınız bence .
Ne demek gerçekten etkili ilaçlar . Bizzat ben kullanıyorum. Faydasını gördüm. Facebooktaki bi grubun paylaşımları bunlarçok faydalı oldu benim için teşekkürler.