Ben 3-5 gün üstlerini örtmek zorunda kaldım. Daha sonra üstlerini örteceğimden korktukları için ben uyanmadan ötmemeye başladılar. Bir nevi ceza olarak gördüler galiba
Bana da kendi evinde besle diyorlar.Ötmeleri sıkıntı yaratabiliyor yaz günleri üstlerini örtemiyorsun çünkü,kışın sıkıntı yok ört üstlerini sussunlar,ailevi sorunlada karşılaşabiliyor benim gibi,kuşların ötmesinden abimle babam şikayetçi oldu babamında uykusuzluk sorunu var geceleri hiç uyuyamaz,allahtan bir evimiz daha var alıp kuşlarımı oraya taşındım,bir nevi evi terk ettim onlar için bukadarını yapan olurmu bilmiyorum ben bu şekildeyim hayırlısı dedik .
Heheyaş kaç öğrencimisinizBana da kendi evinde besle diyorlar.
Tamam kuşları farklı bir evde beslemem mümkün fakat beni kim besleyecek.
Pot kırmak gibi olmasın yanlışta anlamayın affınıza sığınıyorum fakat soruyu dikkat ederseniz kamen arkadaşa sormuştum ama olsun sizinkinide öğrenmiş ve nekadar çok hayvan beslemiş olduğunuzu öğrenmiş olduk,iymiş nekadar güzel bir anı olarak kalacak ilerki zamanda elif hanım,bendede balık var bu aradaYaş 20 öğrenciyim ama sadece kuşlarım yok balıklarım da var kaplumbağa da kediler ve köpekte olunca o yüzden isyan çıkıyor
Olsun bişey olmazBen olayı çok yanlış anlamışım