Eray AYDIN
Yeni Üye
Arkadaslar erkek 1.5 yildan beri bende. Disiyi alali 10 gun falan oldu. Nijer takviyesi yapiyorum. Mama yapiyorum ama hala ciftlesmediler. Bir oneriniz var midir?
oo oo o işler 10 günde olsaydı 1 oda dolusu yavrum olurdu 2-3 aydır ugrasiyorum eş bile tutmadılar
![]()
Birbir lerine kur yapiyosa otuyosa iyi anlasiyosa eş tutmuşlardır kuşları kızıstırmak için mama yapın yumurta maması youtubeye arattımı baya videosu var vitaminlerini verin sesiz bi ortam gaga tası filan olursa yuvalıkta takılı olsun sesiz bi ortamda tek bırakın ciflesirler ama ne zaman ciflesirler hic belli olmaz herşey dişiye bağlıHocam ilginiz icin once tesekkur ederim. Haklisiniz elbette ama benimkilerin es tutup tutmadigini bende anlamis degilim daha. Acemiligimizi mazur gorunyapabilecek birseyim var mi daha bir oneriniz bir eksikligim vs.
Anladim hocam. Erkek kur yapiyor ama disi orali olmuyorBirbir lerine kur yapiyosa otuyosa iyi anlasiyosa eş tutmuşlardır kuşları kızıstırmak için mama yapın yumurta maması youtubeye arattımı baya videosu var vitaminlerini verin sesiz bi ortam gaga tası filan olursa yuvalıkta takılı olsun sesiz bi ortamda tek bırakın ciflesirler ama ne zaman ciflesirler hic belli olmaz herşey dişiye bağlı
Daha 10 gün olmuş normal biraz zaman tanı 2-3 günde bi mama ver dişi kuş kızışmamışAnladim hocam. Erkek kur yapiyor ama disi orali olmuyor![]()
Eyvallah hocamDaha 10 gün olmuş normal biraz zaman tanı 2-3 günde bi mama ver dişi kuş kızışmamış