Çağrı Yeni Üye Katılım 20 Ağu 2016 Mesajlar 81 Tepkime puanı 16 22 Ağu 2016 #2 Çiftim bunlar sabah işe gittiğim için neler olduğunu bilmiyorum akşam geldiğimde erkek gaga sını tellere vuruyor arasıra bir birlerine kusuyorlar bunlar çiftleşme belirtisi olması lazım doğrumudur
Çiftim bunlar sabah işe gittiğim için neler olduğunu bilmiyorum akşam geldiğimde erkek gaga sını tellere vuruyor arasıra bir birlerine kusuyorlar bunlar çiftleşme belirtisi olması lazım doğrumudur
Ahmed Demir Onursal Üye Katılım 25 Şub 2016 Mesajlar 2,628 Tepkime puanı 620 22 Ağu 2016 #3 Yetiskin kuslar ciftlesebilirler yem kusma kasima es tutma anlasabildiklerinin gostergesi insallah yavrularinida gorursunuz
Yetiskin kuslar ciftlesebilirler yem kusma kasima es tutma anlasabildiklerinin gostergesi insallah yavrularinida gorursunuz
Çağrı Yeni Üye Katılım 20 Ağu 2016 Mesajlar 81 Tepkime puanı 16 22 Ağu 2016 #4 Ahmed Demir' Alıntı: Yetiskin kuslar ciftlesebilirler yem kusma kasima es tutma anlasabildiklerinin gostergesi insallah yavrularinida gorursunuz Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler İNŞALLAH alırım
Ahmed Demir' Alıntı: Yetiskin kuslar ciftlesebilirler yem kusma kasima es tutma anlasabildiklerinin gostergesi insallah yavrularinida gorursunuz Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler İNŞALLAH alırım