Yaklaşık 1 ay önce kuşum sürekli kuyruğunun altını kanat kısmını kaşıyıp kuyruğunu silkeliyordu.Ertesi gün kan gördüm veterinere götürdüm, bir yere sıkışmış olabilir dedi, aslında bildiğim bir yere sıkışmadı ama bazen daracık kapı aralarından geçiyor kontrolümüz dışında aniden.Kanamayı durdurdu veteriner, kan olduğu için sürekli kaşıdığını söyledi, boyunluk taksak strese girer dedi.1 hafta sonra kontrolde iyileşiyor gibi demişti.Son günlerde çok kaşımaya başladı o bölgeyi, tüyler dökülmüş duruyordu yeni tüyler çıkıyordu.Bugün veterinere götürdüm çok kaşıdığı için, kamerayla baktı, tüyler düzensiz dedi o bölgede, ve iltihaplı kökleri.Yeni tüyler çıkıyor kaşınması normal ama düzensiz çok dedi tüy yapısı o bölgede.Sürekli kaşıdığı için de kırıyor kapsülleri dedi, buna benzer şeyler söyledi.Kulakları da temiz değilmiş bu sefer daha önce bunu hiç dememişti.Çok kurumuş cildi dedi.Antibiyotik verdi suyuna damlatıcam bitene kadar her gün,sprey verdi sanırım kristalize su dedi ona, her gün iki kez, en fazla 2 kez sıkarak o bölgelere sürmemi istedi.Boyunluk takmalıyız çünkü o bölgeyi rahat bırakmıcak gibi duruyor dedi.10 gün takılı kalsın takip edelim dedi.Biotin b vitamini takviyesi yapalım dedi.Çok üzüldüm neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum o kadar da dikkat ediyorum.Benim ekstra ne yapmam lazım biotin b vitamini var elimde, nasıl vermeli nasıl bir yol izlemeliyim,nasıl beslemeliyim onu.Boyunluktan dolayı girceği stresi nasıl azaltabilirim.Probiyotiğe gerek yok dedi, dışkısı normal dedi.Zaten anlayamadığım bişi bu veterinerimizdeki probiyotik bakış açısı.Elimde prozim var.Zaten daha öncede elimde olan şeyleri yazmıştım Selçuk Bey biliyor.Çok teşekkürler.