MeHeDe
Onursal Üye
Resimdeki yeşil ve kırmızı parçalarBoyalı parça dediginiz resimdeki kırmızı renkli şeyler mi
Resimdeki yeşil ve kırmızı parçalarBoyalı parça dediginiz resimdeki kırmızı renkli şeyler mi
Maksat kilo fazla gelsin [emoji4]Cekirdeklerden de nefret ediyorum. yani papagan cinsleri yiyorda muhabbet yeminde ne alaka benim hic bi kusum yiyemiyo
Arada bir değiştirin kuşların sindirim sistemi için de iyi olurO yuzden kullandigim yemleri kolay kolay degistirmicem ama biraz daha ucuz halini bulabilsem daha guzel olucak
Maşaallah maşaallah Allah sağlık sıhhat versinEurogold ve quik var degistiriyorum. Bazen karistiriyorum daldari mama derken ziyafet cekiyolar. Yemiyorum yediriyorum yani
Yem değişikliği sindirim için iyi mi gerçekten? Ben kusma artar diye korkuyorum açıkcası değişimde..Arada bir değiştirin kuşların sindirim sistemi için de iyi olur
Kaliteli yem kullanıp arada bir değişim iyidir ama arada bir sürekli değilYem değişikliği sindirim için iyi mi gerçekten? Ben kusma artar diye korkuyorum açıkcası değişimde..
[emoji1] sabah sporu yapmayı eksik etmezler sizi sevmesi güzel oyunu güzel ama gülü seven de dikenine katlanırayni valla bi yavru biraktim kendime sabah 6 bucuk dedim mi asla aksamaz kanat cirpar kaldirir. Asla kafeste durasi yok.Bu saate kadar hala disarda ustumde basimda sagolsun bol bol da diskilar islak mendil pecete yetistiremiyorum. Kuslu camilere dondum her yerim pislendi. Sacima da bulastirdi kafayi yicem
[emoji1][emoji1][emoji1] fırsat bu fırsat diye zam yapmışlar her şeyeValla dolar diyolar herseye zam yapiyolar. daldarinin kilosu altinla yarisiyo demisti petshop en son. Yavrularla yem parasi cikarmaya calisicam o dereceye getiricekler