AsiBulut
Meraklı Üye
Muhabbet kuşumun kanadı kırıldı sanıp veterinere gittik bugün. Uçarken yamuk uçuyordu ve vikvik diye sesler çıkarıyordu. Veteriner röntgen çekmek istemedi, muhabbet kuşları o radyasyona dayanamamayabiliyor dediler, eliyle kontrol etti ve dediğine göre kırık yokmuş sadece en uzun kanat tüyleri dökülmüş kanadı küçücük kalmış. O yüzden yamuk uçabilir, düzgün uçamadığı içinde garip sesler çıkarabilir dedi. O tüyün çıkması aylar sürebilir, hızlı çıkması için multivatim kullanabilirsiniz dedi. Muayene ücretide almak istemedi bizde para ödemeden mahçup çıkmak istemedik sizde multivitamin varmı diye sorup onların verdiği vitamini aldık. Ama bu veteriner kuş veterineri değil yani söylediklerine göre kimse kuşlar üstüne lisans yapmamış, sadece veterinerdeki başhekim (sanırım) üniversitede veterinerlik okuduğu zamanlar harçlık çıkartmak için kuş üretimi yapıyormuş o yüzden bilgiliymiş. Yani bu ilaçlar asıl kedi köpekler için ama bunu kullanabileceğimi söyledi arada kaldım. Yarım suluğa 10 damla dedi ama henüz ağzını açmadım, kullanabilirmiyim bu multivitamini?
photos.app.goo.gl
photos.app.goo.gl
photos.app.goo.gl
New item by Lunyxia

New item by Lunyxia

New item by Lunyxia