Ali Alp ÇOŞAN
Emektar Üye
Oyuncağa yem kusarlar ayna olsun olmasın Kızıştıklarında onlara ilgi gösterirler İsterseniz oyuncağı alın bir eş koyun yanına
ilgi gösteriyorum hep kafesi açık sürekli konuşuyorum onunla ve ben yokkende benim ses kaydımı dinliyor ama bir sıkıntı var elimi hiç sevmiyor onu bir türlü başaramadım.
Esi olarak goruyor koruma besleme ic gudusu var oyuncagi kaldirsaniz baska birsey bulucaktir bi deneyin kaldirin neler olacak gorelim istersenizBenim kusumda daha 2.5 aylik erkek. cok fazla alışılmış ti bize sacimiZdan elimizden gitmiyordu.opucuk veriyordu.Ama cingirakla oynamaya basladigindan beri bizi isiriyor agresif davraniyor.kafese girmek istemeyen kus kafesin yanindan ayrilmiyor gidip cingirakla konusuyor ona yem veriyor vs vs... yeni yenide konusturma cabalarim sonuc veriyordu.simdi sorum kendi haline birakiyim cingiragiyla bu halde devam ederse bizden dahada uzaklasirmi.yoksa cingiragi alayimmi bu seferde psikolojisi bozulurmu.
Masumlasinca da cok sevimli oluyorlar bekleyin buyuk ihtimalle unutur baska birseyler bulur yada size sararEn azından 6 aylik olmadan es almayi düşünmüyordum. Biraz once aldım oyuncagi pek bi masumlasti kafeste bulamayinca bi kac gun gozlemleyelim bakalim bana ve babama yem atiyo bizi opuyordu cingirak aramiza girdi bakalim simdi bize gerimi dönecek yoksa yeni biseylermi bulacak kendine.