Umut Can Çil
Paylaşımcı Üye
Hemen alamam witte molen ve kuluma ilk defa kuş kumu aldım 3 aydır
Tüketiyordur, siz denk gelmemiş olabilirsinizTamamdır 1 2 haftaya alabilirim kuşum zaten aldığımdan beri yani 3 aydır kum tüketmiyor sıkıntı olur mu kafeste ngaga taşı ve kalamar kemiği cvar
hayır kafese kum hiç koymadımTüketiyordur, siz denk gelmemiş olabilirsiniz
Aa o zaman bir an önce temin edin. Çünkü kum çok önemli.hayır kafese kum hiç koymadım
O yüzden bunu aldım. Zarar vermesse bunu başka alana kadar koyacağım.Aa o zaman bir an önce temin edin. Çünkü kum çok önemli.
Tamam, gözlemlersiniz eğer bunu da tüketiyorsa sorun olmaz diye düşünüyorumO yüzden bunu aldım. Zarar vermesse bunu başka alana kadar koyacağım.
tüketmesine tüketir de zararalı değildir değil miTamam, gözlemlersiniz eğer bunu da tüketiyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum
Onun için gözlemleyin dedim, kum hakkında bilgim yok ama riske atmazsanız daha iyi olur. En kısa zamanda pakette olanlardan temin edin. Sorun çıkmaz inşallah.tüketmesine tüketir de zararalı değildir değil mi
paketteydi zaten fotoosunu atayımOnun için gözlemleyin dedim, kum hakkında bilgim yok ama riske atmazsanız daha iyi olur. En kısa zamanda pakette olanlardan temin edin. Sorun çıkmaz inşallah.
Ben açık kum sandım, açıkçası bunun çok sıkıntılı olacağını düşünmüyorum çünkü zaten kuş kumu ve en önemlisi kapalı satılıyor. Kullanmanızda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de dediğim gibi bu paketi bitirmeyi bile bekleseniz sonrasında bilinen markaların kumlarından almanızı tavsiye ederim. Hem böylece aklınızda soru işareti de kalmamış olur.Bu içinde bunlar var
içindeki en baştaki taş mı sizce onu tüketebilecek mi bunu merak ediyorum kıramaz ki, kırmızı olan dışındaBen açık kum sandım, açıkçası bunun çok sıkıntılı olacağını düşünmüyorum çünkü zaten kuş kumu ve en önemlisi kapalı satılıyor. Kullanmanızda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de dediğim gibi bu paketi bitirmeyi bile bekleseniz sonrasında bilinen markaların kumlarından almanızı tavsiye ederim. Hem böylece aklınızda soru işareti de kalmamış olur.
Zaten o kumların içinde ki her türlü şeyi yiyemiyorlar ki. Yani ihtiyacı olanı yemesi önemli. O taşı yemesi mümkün değil yemek için çabada sarfetmeziçindeki en baştaki taş mı sizce onu tüketebilecek mi bunu merak ediyorum kıramaz ki, kırmızı olan dışında
teşekkürler koyuyorum o zamanZaten o kumların içinde ki her türlü şeyi yiyemiyorlar ki. Yani ihtiyacı olanı yemesi önemli. O taşı yemesi mümkün değil yemek için çabada sarfetmez
Bence koyunteşekkürler koyuyorum o zaman
bir sorum daha var kuşum kafesine yeni gelen herşeyden korkuyor halkalı çıngıraklı oyuncak alıyorum akıllı yemliğin üstüne çıkıp kenara sıkıştırıyor kendini salıncak aldım aynı tepki ben de çıkardım hiçbir şeye meraklı değil 9 aylık kendisi bir tek oyuncak olarak kendi tüyünü ısırmayı seviyor bir de ip.ne yapmalıyım daha büyük bir kafes miBence koyun
Oyuncak aldığınızda alışana kadar hep saldığınızda oynamasını sağlamalısınız. Direk alıp kafese takmak onu korkutup, strese sokabilir. Dışarıda alışınca artık kafesine takmaya başlayın. Kafesle ilgilide kafesinin büyüklüğü nedir bilmiyorum ama imkan varsa daha büyük olan kafes onun rahat etmesine olanak sağlar elbettebir sorum daha var kuşum kafesine yeni gelen herşeyden korkuyor halkalı çıngıraklı oyuncak alıyorum akıllı yemliğin üstüne çıkıp kenara sıkıştırıyor kendini salıncak aldım aynı tepki ben de çıkardım hiçbir şeye meraklı değil 9 aylık kendisi bir tek oyuncak olarak kendi tüyünü ısırmayı seviyor bir de ip.ne yapmalıyım daha büyük bir kafes mi
küçük bir kafes. oyuncaklar tüneğe değiyor nerdeyse. dışarıda nasıl alıştırayım. masada durmuyor sadece tünek gibi olan floresanda duruyor yaklaştırdığımda ise çok korkuyorOyuncak aldığınızda alışana kadar hep saldığınızda oynamasını sağlamalısınız. Direk alıp kafese takmak onu korkutup, strese sokabilir. Dışarıda alışınca artık kafesine takmaya başlayın. Kafesle ilgilide kafesinin büyüklüğü nedir bilmiyorum ama imkan varsa daha büyük olan kafes onun rahat etmesine olanak sağlar elbette