Hasan2013
Yeni Üye
F
Foto ekleyin bi bakalım
F
Foto ekleyin bi bakalım
Çok teşekkürler deneyeceğimİsterseniz bi deneyin benim kuşumda kuruma ilk tarifi deniyorum iyi gidiyo tedavimiz sizinki daha kötü durumda galiba 2.nci olanı deneyebilirsiniz işe yarar mı bilmiyorum tabi umarım iyileşir çok güzel bi kuş
Elinize alıp göğsünü çekebilme şansınıZ var mı acabaÇok teşekkürler deneyeceğim
DeneyeyimElinize alıp göğsünü çekebilme şansınıZ var mı acaba
Niye önceden yazmadınız belki ustalarımız yardımcı olurdu şimdiye kadar benim tavsiyem ilaç alana kadar suyuna elma sirkesi damlatın 6- 7 damla10 gündür böyle göğüs kemiği baya keskin
İsali yokmuş amaKuruma da bildiğim kadarıyla aynı sizinki gibi ileriki dönemlerde ishal sürekli uyuma yem yememe gibi belirtiler olurmuş bide aşırı zayıflar kuş
Veterinere götürdüm antibiyotik verdi onu kullandım ama kuş daha kötü oldu sanki 2 gündür siteye yazıyorum ama cvb yazan olmadıNiye önceden yazmadınız belki ustalarımız yardımcı olurdu şimdiye kadar benim tavsiyem ilaç alana kadar suyuna elma sirkesi damlatın 6- 7 damla
Pardon var anladım o zaman neyi olabilir ki yem yemediği için zayıflayıp göğüs kemiği çıkmışta olabilir her göğüs kemiği çıkmış olan kuşta kurumada olmayabilir tabi başka bişey vardır o zaman keşke şu veterinerler anlasa kuşlardanİsali yokmuş ama
Veterinerin verdiği antibiyotikse benim dediğim ilaçta antibiyotik yani zararı dokunabilir belki üst üste o zaman kullanmayın daha da kötü olmasın kuşunuz yani kurumada olmayabilir çok emin olamadım keşke yardımcı olabilsemVeterinere götürdüm antibiyotik verdi onu kullandım ama kuş daha kötü oldu sanki 2 gündür siteye yazıyorum ama cvb yazan olmadı
Veterinerler pek anlamıyor bu arada göğüs kısmını ancak bu kadar çekebildimPardon var anladım o zaman neyi olabilir ki yem yemediği için zayıflayıp göğüs kemiği çıkmışta olabilir her göğüs kemiği çıkmış olan kuşta kurumada olmayabilir tabi başka bişey vardır o zaman keşke şu veterinerler anlasa kuşlardan
Veterinerin verdiği ilacı 3 damla şırıngayla ağzından damlattım devamlı öksürdü ayakta duramıyordu kafesintabanına tünediVeterinerin verdiği antibiyotikse benim dediğim ilaçta antibiyotik yani zararı dokunabilir belki üst üste o zaman kullanmayın daha da kötü olmasın kuşunuz yani kurumada olmayabilir çok emin olamadım keşke yardımcı olabilsem
Suyuna sirke damlattım yardımınız için çok teşekkürlerhttp://www.muhabbetkusu.com.tr/members/kahraman-koroglu.7302/
Bu linkten kahraman beye ulaşabilirsiniz kendisi ustalardandır profilinde tel numarasıda var şimdilik elma sirkesi damlatın suyuna yarın kendisine ulaşmayı deneyin belki daha iyi yardımcı olur
Göğsü normal gibi geldi kurumada jilet gibi olur göğüs başka bi rahatsızlığı var gibiVeterinerler pek anlamıyor bu arada göğüs kısmını ancak bu kadar çekebildim