kadriye balta
Meraklı Üye
Yapacak hic bi sey yok mu ? Kimi kusması iyi diyor ama cok kustu cok
Trifuculan kullanıyorsunuz değil mi .
Mantarlar öldüğü için kusıyorsa sorun yok iyidir tabi. Ama ben ilaca direnç geliştirmiş olmasından korkuyorum. Az doz kullanmış olmanız çok yanlıştı ve uzun süre uygulamışsınızYapacak hic bi sey yok mu ? Kimi kusması iyi diyor ama cok kustu cok
Mantarlar öldüğü için kusıyorsa sorun yok iyidir tabi. Ama ben ilaca direnç geliştirmiş olmasından korkuyorum. Az doz kullanmış olmanız çok yanlıştı ve uzun süre uygulamışsınız
Yarın eczaneden mikostatin alıp ona geçmeyi öneriyorum ben. Garanti olması açısından yine yatım suluğa 5-6 damla
Bu akşam yatmadan önce suluğunu alın. Sabah ilacı alınca yeni ilaçla devam edin. Önce kullandığınız trifuculandı değil mi
Tamam bu defa mikostatin alın o zaman.Evet oy du triflucan
Bu sekil de mi yaziliyor bilemiyorum kusra bakmayin tamam ilaci aldigim da size resim atacagimTamam bu defa mikostatin alın o zaman.
Simdi alsam ilaci baslasam sorun olur degil mi ? Sabah baslayayim digeriyle yan etki olabilir ya da zehirlenmeResim atmanıza gerek yok mikostatinin tek çeşidi var zaten. Siz direk başlayın hastalık ilerlemeden.
Şimdi almanız sorun Olmaz ama şart değil yarın sabah alırsınız. Bir daha kafanıza göre ilaç da kullanmayın az doz da kullanmayın. Böyle açmaza giriyoruz.Simdi alsam ilaci baslasam sorun olur degil mi ? Sabah baslayayim digeriyle yan etki olabilir ya da zehirlenme
Korkudan yanlis yaptim.bir daha yapar miyim asla ben ilaci aldim sabah suluguna katacagim yarim suluga 5 damlaŞimdi almanız sorun Olmaz ama şart değil yarın sabah alırsınız. Bir daha kafanıza göre ilaç da kullanmayın az doz da kullanmayın. Böyle açmaza giriyoruz.