alph
Onursal Üye
Yumurtalar çatlarsa yazarsınız hocam. Sız kırıp yavruları çıkartmaya çalışmayın ama.beklemeye devambakalım
Yumurtalar çatlarsa yazarsınız hocam. Sız kırıp yavruları çıkartmaya çalışmayın ama.beklemeye devambakalım
yok ben ona cesaret edemem zaten beklemekten başka çare yok gibi gözüküyorYumurtalar çatlarsa yazarsınız hocam. Sız kırıp yavruları çıkartmaya çalışmayın ama.
Yazarım yine fotoğraf atarım gelişmeleri.Yumurtalar çatlarsa yazarsınız hocam. Sız kırıp yavruları çıkartmaya çalışmayın ama.
Yavrular çıktığında da bir sıkıntı olursa biz buradan yardım ederiz yine.Yazarım yine fotoğraf atarım gelişmeleri.
Sağolun yeniden görüşmek üzereYavrular çıktığında da bir sıkıntı olursa biz buradan yardım ederiz yine.
Dişi ya da erkek kuş 1 yumurtayı yuvadan atmış kırıp içine baktım yavru yoktu oluşmamış yani diğer 2 yumurtayı da 1 ay oldu baktım cıkmıyolar actım yaşam belirtisi yoktuYavrular çıktığında da bir sıkıntı olursa biz buradan yardım ederiz yine.
1 ay üzerine yatmadıysa yaşam belirtisi bulamamış olmanız normal. İyi ki yavrular doğduktan sonra böyle bir şey yaşamamışsınız.Dişi ya da erkek kuş 1 yumurtayı yuvadan atmış kırıp içine baktım yavru yoktu oluşmamış yani diğer 2 yumurtayı da 1 ay oldu baktım cıkmıyolar actım yaşam belirtisi yoktu
Yanlış anlamışşınız 1 ay kadar süreyle hergün yuvalıktaydı kuş yumurtalara yattı ama yaşadığım şehir soğuk oldugundan bide folluk olmadığından yumurtaları ya ısıtamadı ya da ilk deneyimi oldugundan böle oldu.1 ay üzerine yatmadıysa yaşam belirtisi bulamamış olmanız normal. İyi ki yavrular doğduktan sonra böyle bir şey yaşamamışsınız.