Kuluçka dönemi

bozok5151

Yeni Üye
Benim kuşum 4 tane yumurtladı 1i boştu 3 tanesine baktım bugün 20 günü geçti kuluçka süresi olarak daha yumurtadan çıkmadılar acaba canlılar mı merak ettim..

Ekli dosyalar

• xD.png
    xD.png
    98 KB · Görüntüleme: 18
  • xp.png
    xp.png
    80.1 KB · Görüntüleme: 18
  • xs.png
    xs.png
    136.7 KB · Görüntüleme: 18
Benim kuşum 4 tane yumurtladı 1i boştu 3 tanesine baktım bugün 20 günü geçti kuluçka süresi olarak daha yumurtadan çıkmadılar acaba canlılar mı merak ettim..
Kuş 20 gündür mü yatıyor yoksa ilk yumurtanın çıkması üzerinden mi 20 gün geçti?

Sabret saatini bekliyordur sabaha kırar diye düsünüyorum acele etme 1 2 gün daha bekle her kulucka 18 gün sürecek diye bir durum yok bazen 21 günü buluyor da gece biliyorda bu hava nemden vs vs gibi durumlardan dolayida fark ede bilir

Sabret saatini bekliyordur sabaha kırar diye düsünüyorum acele etme 1 2 gün daha bekle her kulucka 18 gün sürecek diye bir durum yok bazen 21 günü buluyor da gece biliyorda bu hava nemden vs vs gibi durumlardan dolayida fark ede bilir
Peki bu yumurtalar da bi sorun gözükuyor mu yani sadece çıkmalarını mı beklemek lazım ?

1 hafta beklıyorum bakalım başladım saymaya
1 hafta kadar sürmez hocam. 1 haftadan daha az sürede çıkar en geç 1 hafta sürebilir ama sonra daha çıkmaz zaten. Bazen yumurtalar dolu olsa bile çıkmama durumu olabiliyor. Bu kuşunuzun ilk kuluçkası mı? Daha önce sağlıklı yavru aldınız mı?

Sağolun yardımınız için youtube de gördüğüm bazı adamlara mesaj attım sosyal medyadan ama cevap alamadım son çare aklıma burası geldi :)
Hocam youtube ya da facebook haksine biz burada elimizden geldiğince her soruya yanıt veriyoruz. Ben zaten geceleri burayı kolluyorum :)

Geri