Kuş 20 gündür mü yatıyor yoksa ilk yumurtanın çıkması üzerinden mi 20 gün geçti?Benim kuşum 4 tane yumurtladı 1i boştu 3 tanesine baktım bugün 20 günü geçti kuluçka süresi olarak daha yumurtadan çıkmadılar acaba canlılar mı merak ettim..
ilk yumurta cıkalı 27-28 gün olduKuş 20 gündür mü yatıyor yoksa ilk yumurtanın çıkması üzerinden mi 20 gün geçti?
@MeCHuLBeY dediği gibi 21 gün de sürebiliyor sen bırak 1 haftaya yavru gelmezse yumurtaları at daha yavru çıkmaz zaten.ilk yumurta cıkalı 27-28 gün oldu
Peki bu yumurtalar da bi sorun gözükuyor mu yani sadece çıkmalarını mı beklemek lazım ?Sabret saatini bekliyordur sabaha kırar diye düsünüyorum acele etme 1 2 gün daha bekle her kulucka 18 gün sürecek diye bir durum yok bazen 21 günü buluyor da gece biliyorda bu hava nemden vs vs gibi durumlardan dolayida fark ede bilir
1 hafta beklıyorum bakalım başladım saymaya@MeCHuLBeY dediği gibi 21 gün de sürebiliyor sen bırak 1 haftaya yavru gelmezse yumurtaları at daha yavru çıkmaz zaten.
2 3 gün sürmez kırar merak etme yumurtayi eline al kulagina yasla dinle ses geliyor mu ?1 hafta beklıyorum bakalım başladım saymaya
1 hafta kadar sürmez hocam. 1 haftadan daha az sürede çıkar en geç 1 hafta sürebilir ama sonra daha çıkmaz zaten. Bazen yumurtalar dolu olsa bile çıkmama durumu olabiliyor. Bu kuşunuzun ilk kuluçkası mı? Daha önce sağlıklı yavru aldınız mı?1 hafta beklıyorum bakalım başladım saymaya
Yumurtalar da bi sorun gözükmüyor mu diye yazmıştım en son ona göre içim rahatlayacak2 3 gün sürmez kırar merak etme yumurtayi eline al kulagina yasla dinle ses geliyor mu ?
Resimlerde göruldugu kadar sorun yok yumurtalar doluYumurtalar da bi sorun gözükmüyor mu diye yazmıştım en son ona göre içim rahatlayacak![]()
Tamam sağolasın yardımınız için 1 hafta gibi bi süre daha bekleyim sorun olmazsa inşallah yine yazarım buraya.Resimlerde göruldugu kadar sorun yok yumurtalar dolu
Yumurtalar düzgün görünüyor hocam bir sıkıntı yok.Yumurtalar da bi sorun gözükmüyor mu diye yazmıştım en son ona göre içim rahatlayacak![]()
Sağolun yardımınız için youtube de gördüğüm bazı adamlara mesaj attım sosyal medyadan ama cevap alamadım son çare aklıma burası geldiYumurtalar düzgün görünüyor hocam bir sıkıntı yok.
Ben sana 3 gün diyorum maksimum yinede 1 hafta bekle yumurtalar gayet saglikliTamam sağolasın yardımınız için 1 hafta gibi bi süre daha bekleyim sorun olmazsa inşallah yine yazarım buraya.
Hocam youtube ya da facebook haksine biz burada elimizden geldiğince her soruya yanıt veriyoruz. Ben zaten geceleri burayı kolluyorumSağolun yardımınız için youtube de gördüğüm bazı adamlara mesaj attım sosyal medyadan ama cevap alamadım son çare aklıma burası geldi![]()
Bu kuşunuzun ilk kuluçkası mıydı hocam? Sordum ama görmediniz sanırım.Sağolun yardımınız için youtube de gördüğüm bazı adamlara mesaj attım sosyal medyadan ama cevap alamadım son çare aklıma burası geldi![]()
evet ilk kuluçkaBu kuşunuzun ilk kuluçkası mıydı hocam? Sordum ama görmediniz sanırım.
Hocam bazen ilk kuluçkalarda yumurta dolu bile yumurtadan çıkmayabiliyorlar. Bu bir hafta içerisinde kesin olarak çıkmazsa dediğim gibi kuşun ilk kuluçkası yüzündendir büyük ihtimalle. Umarım çıkarlar.evet ilk kuluçka
beklemeye devamHocam bazen ilk kuluçkalarda yumurta dolu bile yumurtadan çıkmayabiliyorlar. Bu bir hafta içerisinde kesin olarak çıkmazsa dediğim gibi kuşun ilk kuluçkası yüzündendir büyük ihtimalle. Umarım çıkarlar.