Erol çatar
Yeni Üye
kardeşim üzgünüm ama ben 1 ay önce kuşum a bunun yüzünden otenazi yaptirtdim. kuşun boynu hafif eğri idi git gide egrildi. yan yatık durmaya başladı . ve kafasını çevirmeye çalıştığında vücudu titriyordu. benim kuşum sa bu olay 4 ay sürdü çok ağır seyretti kuşum artık tüneğe cikamaz duruma gelmiş ve ucamaz durumda idi. goturmedigim veteriner kalmadi. aksaray ilinden antalya iline kuş için veterinere geldim. bremen hayvan hastanesinde veteriner é tahlil yaptırdım. kuşa Neo teramisin baytril verip vermedigimi sordu . onları dene dicekdi. verdiğimi söyledim . daha sonra kortizon suyuna karistirmami söyledi . sonra vaz geçip kusun çok zayıf düştüğünü kaldiramama durumunu anlattı . Radikal bir karar alıp ötenazi yapmayi önerdi . 28 yaşında birisi olmama rağmen kuş içinde olsa benim için zor bir karardı . ve kusuma ötenazi yaptirdim. halen tam olarak bunun uzuntusunu atlatamadim. çünkü yaptırmasam kusumun yemlik ve sulugu bulamayacagini bir gün kuşu aclikdan ölmüş vaziyette bulacağımi söyledi . buna sebep olarak bende acı cekmesini istemedim. ve suan kuş beslemeyi bıraktım. başka bir kusumuda yakinima verdim ölürse çok üzülürüm diye . buna sebep olan etken bakteri veya enfeksiyonun bağırsak zarindan geçip sinir hucrelerine saldırması. sen suan iyi bir b kompleks vitamini al hergün ver .sakın kuşa epilepsi ilaci Vs vermeye kalkma benim kuşu daha kötü yapti. aspirin de verme kuşa .
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi