Merhaba arkadaşlar bugün sahurdan Sonra kuşumun yemini üflemek için kafese gittiğimde anlamsız bir şekilde durduğu halsiz olduğu titrediğini ve ishal olduğunu gördüm hemen antibiyotik verdim suyuna karıştırarak cay kaşığı ile kendim içirdim patates yedirdim kafesine geri koyduğumda tellere yapışarak gagasını telin üzerine koyup sürekli uyuyor hiç bişey yemiyor ve içmiyor kendim şırınga yardımıyla yedirip içiriyorum kuşumdan pıt pıt sesleri geliyor ve ateşinin olduğunu sanırsam kalp atış sesinin de değişik olduğunu (bozuk saat gibi ) olduğunu varkettim 2 saatte bir şırınga ile besliyorum kuşum rüzgar yemedi evde kapalı alandaydı izmir 1 haftadır 35 üstünde sıcaklık var akşam saat 19.00 gibi saldığımda neşesi yerindeydi ve benimle oynadı ne olduysa birden bire oldu dişi olduğu için yumurtaların üstünde yatıyordu şimdi hiç bir şekilde gitmiyor gagasını tele dayayıp uyuyor erkek kuşta hiç bişey Yok onu hemen başka kafese aldım sokağa cıkma yasağı olduğu ve çevremde kuştan anlayan veteriner olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.