Semiha Feyza BAYYURT
Paylaşımcı Üye
Bilinçli üretici demek hekim kontrolünde üretim yapan bilinçli kimseler demektir
Lütfen sizi suçladigimi düşünmeyin
Ama yanliş yol izlediginizi de kabul edin
Bir kuşa igne yapilmaz ve bunu üretici yapiyorsa zaten tamamiyle kuşun hayatini tehlikeye atmak olur bu
Benim kuşum talihsiz diye siz neden kuşunuzu talihsizlige itiyorsunuz??
Bir veteriner kötü diye genelleme yapmayin
Üretici hekim kontrolünde üretim yapar ; hekim ise tedavi eder
Kuşunuza gerçekten çok üzüldüm bu yüzden hatalari iyi niyetimle düzeltmeyi kendime borç biliyorum
Başka kuşunuz yada bir başka kuş böyle yok yere ölmesin diye
Nasil ki anne babaniza evladiniza ezbere ilaç kullanmazsaniz kuşunuza da ayni muameleyi yapmayin nolur
Öncelik hekimdir
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:39 -->-> Daha önceki mesaj 04:37 --
Kuş sahibi siz degilsiniz ama ben uyarimi genele yaptim dogru bilgilere lütfen muhalefet etmeyelim insanlar bilinçlensin diye ugraşiyorum
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:43 -->-> Daha önceki mesaj 04:39 --
Kuşu geç teşhisle ölmüş birisi olarak bne dahi hekimde israr ediyorsam demek ki dogru olan tek bişey var,,,,
Lütfen sizi suçladigimi düşünmeyin
Ama yanliş yol izlediginizi de kabul edin
Bir kuşa igne yapilmaz ve bunu üretici yapiyorsa zaten tamamiyle kuşun hayatini tehlikeye atmak olur bu
Benim kuşum talihsiz diye siz neden kuşunuzu talihsizlige itiyorsunuz??
Bir veteriner kötü diye genelleme yapmayin
Üretici hekim kontrolünde üretim yapar ; hekim ise tedavi eder
Kuşunuza gerçekten çok üzüldüm bu yüzden hatalari iyi niyetimle düzeltmeyi kendime borç biliyorum
Başka kuşunuz yada bir başka kuş böyle yok yere ölmesin diye
Nasil ki anne babaniza evladiniza ezbere ilaç kullanmazsaniz kuşunuza da ayni muameleyi yapmayin nolur
Öncelik hekimdir
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:39 -->-> Daha önceki mesaj 04:37 --
Kuş sahibi siz degilsiniz ama ben uyarimi genele yaptim dogru bilgilere lütfen muhalefet etmeyelim insanlar bilinçlensin diye ugraşiyorum
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:43 -->-> Daha önceki mesaj 04:39 --
Kuşu geç teşhisle ölmüş birisi olarak bne dahi hekimde israr ediyorsam demek ki dogru olan tek bişey var,,,,