Theodosius
Meraklı Üye
Anlıyorum kafesinde aynalı herhangi Bi oyuncak varmı?
Bildiğim kadarıyla önlem amaçlı verilebilir ben de vermek istiyorum hatta ama ne kadar vermem gerekli bilmiyorum daha önce konu açmıştım kimseden yanıt alamadım. Bunun dışında suyuna sirke de damlatılabilirsiniz temizler kursağı. Bu hastalık zaten genelde ya diğer kuşlardan bulaşıyo ya da kötü koşullarda bakılırsa yani temiz bakıyosanız hiç bi sıkıntı çıkmaz. Ve eğer kursak mantarıysa zaten anlarsınız sürekli kabarık uyuma dışkının bozulması kusma hatta bi ara tünekte durmaya gücü kalmadığı için kafesin dibinde duruyodu.@ebraresx çok teşekkür ederim okuyup vakit ayırdığınız için. Eğer öyle bir durum varsa önlem amaçlı nasıl bir uygulama yapabilirim? Kuşumda şu an kötü bir durum yok. Sizin kuşunuzda kursak mantarı teşhisi nasıl konuldu nasıl davranışlarda bulundu? Her gün hijyenine ve altının temiz olmasına dikkat ediyorum. Önlem amaçlı dediğiniz ilacı versem kuşa zarar verir mi ?
Evet şükür zor da olsa kurtardık 4 aydır kusması yok şu an iyi durumda.@ebraresx sirke olayını duydum. İki gün boyunca uyguladım önümüzdeki pazartesiye kadar uygulamayı düşünmüyorum. Evet keşke bilgi kiş yazsa ona göre bi önlem alırdık. Çünkü benim bi kusum daha vardı 6 gün önce vefat etti o yüzden gözetim altında tutuyorum kendisini eğer öyle bir durum varsa da başlangıç seviyesindeyken bakteriler gitsin istiyorum. Dediklerinizi dikkate alacağım. Çok geçmiş olsun kuşunuz şu an iyi mi peki?