ceresinin fotoğrafını atar mısınız?kafesini atar mısınız
Birde kafasını tele sıkıştırdı az. Önce sıkıştı ben içeri koydum tekrar ne yapmalıyımbuyrun
bir yapmanıza gerek yokBirde kafasını tele sıkıştırdı az. Önce sıkıştı ben içeri koydum tekrar ne yapmalıyım
Ölmez mibir yapmanıza gerek yok
Bende bir tane dişi erkek olduğu için bir hafta bu kafeste tutup yanında okumayı düşünüyorum sizce nasıl olur şimdilik gaga taşı falan koymadım ama diğer kafesimde tahta tünekler bulunuyoryavru bir dişi.plastik tünek kullanmayın.ayak yarası yapar.kafeste gaga taşı ve kalamar kemiği var ı?vitamininiz var mı?kafes altına kağıt serin.korkaklığı yeni geldiği içindir.forumda arama kısmına muhabbet kuşu eğitimi yazarsanız konular çıkar.
bir yapmanıza gerek y KUŞUMUN GÖĞÜS KAFESİ KEMİĞİ HAFİF ŞEKİLDE BELİRGİN BU BİR HASTALIK MI
kuşçu ama bilmiyorum hastalıkla gibiydiKuş aldığım yerde kafesin içinde bir tane hastalıklı kuş vardı bu kuşa da bulaşmış olabilir mi kuşçuya sordum bunun sağlığı yerinde dedi ama güvenemedim
hayır.Ölmez mi
1 hfata bekleyin size alışsın.sonra dışkıları atın.bakarızKuş aldığım yerde kafesin içinde bir tane hastalıklı kuş vardı bu kuşa da bulaşmış olabilir mi kuşçuya sordum bunun sağlığı yerinde dedi ama güvenemedim
yeni geldiği için olabilir.dışkıları atar mısnızkuşçu ama bilmiyorum hastalıkla gibiydi
kuşu eğitim için mi üretim için mi aldınızBende bir tane dişi erkek olduğu için bir hafta bu kafeste tutup yanında okumayı düşünüyorum sizce nasıl olur şimdilik gaga taşı falan koymadım ama diğer kafesimde tahta tünekler bulunuyor
anlaşamama ihtimalleri var.erkek kaç yaşındaBende bir tane dişi erkek olduğu için bir hafta bu kafeste tutup yanında okumayı düşünüyorum sizce nasıl olur şimdilik gaga taşı falan koymadım ama diğer kafesimde tahta tünekler bulunuyor