yok yok olacak gibi değil. hanımefendi hem cesur hem saldırgan. az önce havuç verdim elimle hemen geldi ama bir havuç ısırıyor bir parmağımı. kanıyor şu an . yavruları olunca hepsini sahiplendirip yavru bir Sultan papağanı almayı düşünüyorum1.eğer çift lerse thewildpanthalp in dediği gibi size alışmaları zordur benim önerim şu:
ya üretim yaptığınız kuşların yavrularına maalesef elinizi alıştırmaya çalışacaksınız veya daha çok ilgilenip (erkeği) elinize alıştırmanız lazım peki neden erkek? şöyle dişi kuşlar daha çok kuşlar ile ilgilenip size ilgi vermeyebilirler o yüzden erkek
2. ama yok efendim üretim ile alıştırmayı aynı anda yaparım diyorsanız 2-3 aylık bir kuş alabilirsiniz (bizim kuş 1.5 aylıktı 2 aylık oldu ve omuza,başa geliyor)
yok yok olacak gibi değil. hanımefendi hem cesur hem saldırgan. az önce havuç verdim elimle hemen geldi ama bir havuç ısırıyor bir parmağımı. kanıyor şu an . yavruları olunca hepsini sahiplendirip yavru bir Sultan papağanı almayı düşünüyorum
evet İstanbuldayım. Ama bunların yavru yapmaya niyeti yok daha doğrusu var da biraz sakarlar sanırımbelki sahiplenirim
evet İstanbuldayım. Ama bunların yavru yapmaya niyeti yok daha doğrusu var da biraz sakarlar sanırım