beybi2001
Yeni Üye
tesekkur ederim ilginiz icinTüy dökülürken veya yakınlarda uçmaya çalışırken veya çarpma sonucu tüy kökü kanamış olabilir. Ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum
tesekkur ederim ilginiz icinTüy dökülürken veya yakınlarda uçmaya çalışırken veya çarpma sonucu tüy kökü kanamış olabilir. Ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum
Tekrardan merhabalar. Kusum bir suredir salincagiyla agzini acarak gagasini degdiren hareketler yapiyordu ben anormal bir durum oldugunu dusunmedim. Fakat sanirim bu hareketle fotografta sol tarafta gorebileceginiz kalintilar birakiyor. Salyasi mi baska bir seyin belirtisi mi tam anlayamadim cunku salincagini daha dun dezenfekte etmistimRica ederim
Burada daha cok gorebilirsiniz kalintilar agzindan cikiyor sanirimTekrardan merhabalar. Kusum bir suredir salincagiyla agzini acarak gagasini degdiren hareketler yapiyordu ben anormal bir durum oldugunu dusunmedim. Fakat sanirim bu hareketle fotografta sol tarafta gorebileceginiz kalintilar birakiyor. Salyasi mi baska bir seyin belirtisi mi tam anlayamadim cunku salincagini daha dun dezenfekte etmistim
su an kafesindeki cogu diski kurumus selcuk bey sabah temiz pecete serip paylasayim sizinle. daha dikkatli gozlemledim sanirim yemliginden bir tane yem alip onu agzinda geveliyor ondan kaynakli olabilir ama size de ozellikle sormak istedim. diskisinda ben bi problem goremedim su zamana kadar ama yarin ilk is yeni diskilarinin resmini atarimHastalık belirtisi olabilir. Dışkı resmi de paylaşır mısınız. Temiz peçeteye yaptığı 3-4 dışkıyı paylaşın. Şimdiden suluğunu alın kafesten. Birşey vermek istersek susamış olsun.
Yine de dışkıyı görelim her ihtimale karşısu an kafesindeki cogu diski kurumus selcuk bey sabah temiz pecete serip paylasayim sizinle. daha dikkatli gozlemledim sanirim yemliginden bir tane yem alip onu agzinda geveliyor ondan kaynakli olabilir ama size de ozellikle sormak istedim. diskisinda ben bi problem goremedim su zamana kadar ama yarin ilk is yeni diskilarinin resmini atarim
Yine de dışkıyı görelim her ihtimale karşı