Enes96
Paylaşımcı Üye
Watch WhatsApp Video 2021-09-12 at 13.55.59 | Streamable
Watch "WhatsApp Video 2021-09-12 at 13.55.59" on Streamable.
streamable.com
Yok gayet normal.Damlatın 1 2 damla uçmasında falan sorun oluşmadı değil mi çarptıktan sonra
Bazen nefes alırken bir anda tık diye ses geliyor hopluyor gibi oluyor sanki kalbi sert çarpıyormuş gibi ama videoya alamadım her zaman yapmıyor.Yok gayet normal.
Kafasını gömüp uyuması iyi değil en son ne zaman yem yediSizce durumu çok ciddi mi hocam çok endişeleniyorum şuan dinleniyor burnunu tuzlu suyla yeni sildim zaten bir saate falan damlatırım. Bir de az önce biraz daha canlıydı şuan biraz afallamiş gibi duruyor ama denge kaybı ve uçmada sorun yok.
Çarptıktan sonra biraz yediKafasını gömüp uyuması iyi değil en son ne zaman yem yedi
Ciddi gibi duruyor durumu, diğer üyeler yardımcı olacaktırÇarptıktan sonra biraz yedi
Burun içinden gelmesi dıştan gelmesinden daha sakıncalıAz önce konuştu kendinde şoka girmiş gibi değil sadece biraz yorgun duruyor kendini vs. temizliyor. Denge kaybı yok tünekte sorunsuz duruyor. Bu arada kan burnunun içinden geldi dışı kanamıyordu. Şuan bir burun deliğinde sorun yok birinden şeffaf sıvı geliyor ara sıra su gibi duru akışkan yani beyin sıvısına benzemiyor. Beyninden bir şey değildir diye düşünüyorum vücudunda kasılma da yok. Sadece nefes alırken arada ses çıkartıyor o da burnundan sıvı hafif hafif gelince.
Evet biliyorum malesefBurun içinden gelmesi dıştan gelmesinden daha sakıncalı