Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Sakin olun bilal bey. Hastaysa tedavi edilir. Ağzına bir damla sirke damlatın. Damlatmafan ömce dışkılamasını bekleyip dışkı resmini paylaşın.
İkisine de ver diyorsa ver, parazit bu ne şartlarda olacağı belli değil.abi erkek kuşla bayadr ayrı zaten ona bulaşmış olduğunu sanmıyorum şimdi onu farklı bir odaya aldım hiçbir sıkıntısı yok inşaallah budaki veterinerlerde bulabilirim ..
dozunu iyi ayarlaman lazım. günlük bu doz simdi içtiyse biraz daha beklet. sonra tekrar sulugu cikartabilirsin.selçuk abi aldım kana kana içti dediğin gibi verdim 8 saatte bi tazelesem suyu olur mu ? bi de abi ben simdi verdim sabahta ilaçlı mı vercem sade mi
Kesin kapmıştır demiyorum önlem amaçlı dedim. Yine de siz bilirsiniz.abi erkek kuşla bayadr ayrı zaten ona bulaşmış olduğunu sanmıyorum şimdi onu farklı bir odaya aldım hiçbir sıkıntısı yok inşaallah budaki veterinerlerde bulabilirim ..
öncelikle ikinizede teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için . ilacın ustunde 8-12 saat yazıyor sabah tazelerim ..08 den 16:30 a kadar evde değilim normalde de su içmesinde bir sıkıntı yok içiyor sürekli ama hiç yem yemiyor.
Hala burdaki dışkısının aynısını mı yapıyor ?Boyle abi