Limon Kuş.7
Yeni Üye
38 gramdan 35e düşmüş
Bugünkü dışkıları bu şekildeKafes tabanına tuvalet kağıdı koyun 3,4 tane dışkı yapsın bakalım.
Fotoğraf yok..Bugünkü dışkıları bu şekilde
Gonderememistim şimdi gönderdimFotoğraf yok..
Su tüketimi nasıl? Ve de biraz daha aydınlık bir ortamda fotoğraf çekebilirmisiniz?Bu şekilde
Su tükettiğini pek görmüyorum ama belki denk gelmiyordur.Suyu bir-iki damla şırınga ile vermeli miyim? Dışkısının fotoğrafının parlaklığını arttırıp tekrar atıyorum.Su tüketimi nasıl? Ve de biraz daha aydınlık bir ortamda fotoğraf çekebilirmisiniz?
Dışkıları kötü.. Veterinerden sulphamezathine alın. Alınca yazın kullanımını yazarım.Su tükettiğini pek görmüyorum ama belki denk gelmiyordur.Suyu bir-iki damla şırınga ile vermeli miyim? Dışkısının fotoğrafının parlaklığını arttırıp tekrar atıyorum.
Teşekkürler bulabilirsem alacağım çünkü burada kuşlardan anlayan veteriner yok.Her veterinerde var mıdır acaba? Şuanda kullandigim ilaçlaroksimis(Kuşlardan anlayan veteriner bulamadigim için aldığım yere götürdüm kuşu bunu önerdi) ve avisol plus. Suyuna pazar günü kuru maya koydum o biraz dışkısını değiştirmişti hala onun etkisi olabilir mi ? Bir sorum daha olucak ilaçları ağızdan şırınga ile mi vermeliyim yoksa suyuna mı koymalıyım? Şuanda kadar hep şırınga ile verdim bir hata mı bu ? Çok soru sordum kusura bakmayın.Dışkıları kötü.. Veterinerden sulphamezathine alın. Alınca yazın kullanımını yazarım.
Şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Kullandigim ilaç doksimis yanlışlıkla emoji koymuşumTeşekkürler bulabilirsem alacağım çünkü burada kuşlardan anlayan veteriner yok.Her veterinerde var mıdır acaba? Şuanda kullandigim ilaçlaroksimis(Kuşlardan anlayan veteriner bulamadigim için aldığım yere götürdüm kuşu bunu önerdi) ve avisol plus. Suyuna pazar günü kuru maya koydum o biraz dışkısını değiştirmişti hala onun etkisi olabilir mi ? Bir sorum daha olucak ilaçları ağızdan şırınga ile mi vermeliyim yoksa suyuna mı koymalıyım? Şuanda kadar hep şırınga ile verdim bir hata mı bu ? Çok soru sordum kusura bakmayın.
Her veteriner de bula bilir siniz sulphamizathine yiTeşekkürler bulabilirsem alacağım çünkü burada kuşlardan anlayan veteriner yok.Her veterinerde var mıdır acaba? Şuanda kullandigim ilaçlaroksimis(Kuşlardan anlayan veteriner bulamadigim için aldığım yere götürdüm kuşu bunu önerdi) ve avisol plus. Suyuna pazar günü kuru maya koydum o biraz dışkısını değiştirmişti hala onun etkisi olabilir mi ? Bir sorum daha olucak ilaçları ağızdan şırınga ile mi vermeliyim yoksa suyuna mı koymalıyım? Şuanda kadar hep şırınga ile verdim bir hata mı bu ? Çok soru sordum kusura bakmayın.
Daha almadım fakat alınca doksimis'le birlikte mi vereyim yoksa ağır mi gelir kuşa ? Yani onu verirken doksimis vermeyi bırakmalı miyim ?Her veteriner de bula bilir siniz sulphamizathine yi
Bence sulphamizathine yi verin yalnızca kafesten de kalamar gaga taşı vs yi alınDaha almadım fakat alınca doksimis'le birlikte mi vereyim yoksa ağır mi gelir kuşa ? Yani onu verirken doksimis vermeyi bırakmalı miyim ?
Doksimis vermeyin.Plastik tüne kullanmayın.Daha almadım fakat alınca doksimis'le birlikte mi vereyim yoksa ağır mi gelir kuşa ? Yani onu verirken doksimis vermeyi bırakmalı miyim ?
Yazmıştım yukarıda en yakın zamanda plastik tüneği değiştireceğim.Tavsiyeleriniz için teşekkürlerDoksimis vermeyin.Plastik tüne kullanmayın.