Tamam boşverin ben neler yaşadım ama önemli olan çare bulabilmek. Bu arada videoları kaldırdınızmı ben açamadım dün gece konularınızı okurken? Şuan ne durumda hala tabandamı yemesi içmesi dışkısı ne alemde. Siz sakinliğinizi koruyun ne yaşadığınızı inanın çok çok iyi biliyorum 2 hafta oldu ama ben hala uyumuyorum yiyemiyorum doğru düzgün kaybettiğimden beri. Aynı paniği yaşadım triflukan aldım 2. Kullanışımdan sonra kuşumu kaybettim. Benimkinin dışkısı yaklaşık 1 aydır çok dağınık sulu ve koyu yeşildi lekeliydide. Yemesi içmesi azalmaya başladı. İlk farketmem ayak tutulması oldu tek ayağını kullanmıyor tünekte ayakta duramıyordu. Erkek kuşumla kafeslerini o an ayırdım ancak hala korkum var erkek kuşum için onada bulaşıp bulaşmadığından devamlı takipteyim ağzını kokluyorum dışkıyı kokluyorum manyak gibiyim inanın. Sizede ondan sordum veteriner mi tak diye kursak mantarı dedi merak ettim. Dişi kuşum ayaktan 1-2 gün sonra kokulu kusmaya başladı, dışkıda kusmukta yem yoktu ama kokuyordu kusmuğu. Solunumunda bir sorun yoktu mesela ne tık tık sesi ne ağız şapırdatma ne kuyruk sallama. Ama kokulu kusma yemek yememe ve ayak tutulması başlayınca triflukana sarıldım sadece 1 damla. 2. Damlayı verdiğim gün kaybettim. Dolapta ilaç şimdi, koruma amaçlı bile erkeğin suluğa koymaya korkuyorum.