Muhabbet kuşum46
Yeni Üye
Tamam atmaya çalışacağım bakalım videoya alamıyorum genelde kısa sürdüğü için ama elimden geleni yapacağımDenk gelirseniz saat fark etmeksizin atabilirsiniz
Tamam atmaya çalışacağım bakalım videoya alamıyorum genelde kısa sürdüğü için ama elimden geleni yapacağımDenk gelirseniz saat fark etmeksizin atabilirsiniz
Evet öyle durumlar olanbiliyor geçici felçler, çarpmalar durumunda fakat çok sakıncalı, dışarıdayken kapanın üstüne kırmızı bir örtü örtebilirsiniz oraya gitmeyecektirHa bir de şu durum var. Bazen kapi kapalıyken kapıdan çıkmaya çalışınca çarpıyor çarpıp yere düşünce hareket edemiyor. Geçici felç gibi bir şey geçiriyor birkac dakika sonra düzeliyor. Carpmasin diye çok dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden. Çarpınca bu sefer böyle hareketler değil de kasılıp kalıyor ayaği. Hareket edemiyor bir süre. Elimize normalde alamayiz ama o sırada alabiliyorum okşuyorum sonra normale dönüyor.
Peki tamamdir teşekkürlerEvet öyle durumlar olanbiliyor geçici felçler, çarpmalar durumunda fakat çok sakıncalı, dışarıdayken kapanın üstüne kırmızı bir örtü örtebilirsiniz oraya gitmeyecektir
Rica ederimPeki tamamdir teşekkürler
Genelde uctuktan sonra oluyor evet. Görmemişim mesajınızı . Durduk yere olduğu zamanlar da var ama disaridayken. Kafeste hic uzun süre kalmıyor sürekli ucuruyorum dışarda hepBu hareketin öncesinde muhtemelen kanat çırpmıştır, doğru muyum? Kafeste uzun süre kalan kuşlar egzersiz için kanat çırparlar hızlı şekilde, kanat çırptıktan sonra da böyle seğirmeler olur ve normaldir
Müsait oldukça cevap vermeye çalışıyorlardır, kişiye göre değildir diye tahmin ediyorumBilir kişiler her soruya bakmıyor mi? Bazılarını mi cevaplıyor? Ben siteye yeni geldim de. Başka bir forumda soruyordum sorularımi ama burada daha fazla kişi olduğunu gördüm buradan yazayım dedim. Burası da çok yoğun olduğu için her soru cevaplanmiyor sanırım bilir kişilerce?
Soruya gore mi acaba demek istedim aslında. Yoğun olduğu için de hepsine yetişemiyor olabilirler belkiMüsait oldukça cevap vermeye çalışıyorlardır, kişiye göre değildir diye tahmin ediyorum
Olabilir, ama sizin içiniz rahat olsun ciddi bir problem değil risk yok yaniSoruya gore mi acaba demek istedim aslında. Yoğun olduğu için de hepsine yetişemiyor olabilirler belki
Sağolun yine de korkuyorum işte ister istemezOlabilir, ama sizin içiniz rahat olsun ciddi bir problem değil risk yok yani
Çok iyi anlıyorum sizi, küçücük oldukları için sağlıklılarken bile farklı hareket yapınca içimize kurt düşüyorSağolun yine de korkuyorum işte ister istemez
Aynen öyle ömürleri uzun olsun inşallahÇok iyi anlıyorum sizi, küçücük oldukları için sağlıklılarken bile farklı hareket yapınca içimize kurt düşüyor
Sağlıklı ve uzun olsun inşallahAynen öyle ömürleri uzun olsun inşallah