İyi görünmüyor durumu ilaç başlamanız gerekebilir @ADRIAN @ Recai ne diyecek bakalımArkadaşlar lütfen bakar mısınız? Ne yapılması gerekiyor
İyi görünmüyor durumu ilaç başlamanız gerekebilir @ADRIAN @ Recai ne diyecek bakalımArkadaşlar lütfen bakar mısınız? Ne yapılması gerekiyor
tamam bugün yarın temin edemezsem pazartesi başlayacağım ama temi etmeye çalışacağım malum evden çıkamıyoruz..Recai'nin önerdiği ilaca başlayın.
Kuş şuan fotoğraftaki gibi kabarık ve dışkısı hala sulu değil mi?
Sadece su olarak dışkılıyor yani?
Kağıt havlu yardımı ile kuratabilirsiniz. Aldığınız yer daha iyi tedavi uygulayabilecekse vermeniz daha sağlıklı olur.suyu dökülmüş ıslanmış.. nasıl kurutabilirim tişörtüme sardım şuan
Karar sizin,ama şunu söyliyeyim iyi düşününpazartesi günü ailem gidecek kuşu da götürmek istiyorlar aldığımız yere vereceklermiş benim elimde kuşa bir şey olmasın dayanamam diye. sizce ne yapayım? aldığımız yer tanıdık sağ olsun iyi biri ilacı ona söylesem o da kullanabilir. çok kararsızım bakıp yaşatmak istiyorum ama bir şey olursa da kendimi suçlarım
aldığımız kişinin de bir bilgisi yok fakat ben ona flagy kullanması gerektiğini söylersem tahminimce kullanır..Kağıt havlu yardımı ile kuratabilirsiniz. Aldığınız yer daha iyi tedavi uygulayabilecekse vermeniz daha sağlıklı olur.
düşünüyorum fakat çıkmazdayım.. eğer ölürse kendimi suçlarım vicdan azabı çekerim.. aldığım yere gönderirsem de bakabilir vicdanlı biri aldığım kişi fakat kim olursa olsun kendimden iyi güvenemem ona da.Karar sizin,ama şunu söyliyeyim iyi düşünün
Öyle yapın bence de,hiç olmazsa ilaca başlayın.Flagyl reçetesiz verilmiyordu en son ama rica edersiniz eczaneden durumu anlatıp.bulunduğum yerdeki karakolu arayıp izin almaya çalışam açık veteriner varsa götüreceğim yoksa da eczaneden ilacı alıp kullanacağım en azından pazartesiye kadar kullanayım
O da kullanılıyor sanırım böyle durumlarda, arkadaşlar oranını söyler.İnşallah işe yarar.ısrarlarıma rağmen vermediler bu kadar yol gelmişken biteral aldım..
ısrarlarıma rağmen vermediler bu kadar yol gelmişken biteral aldım..
ısrarlarıma rağmen vermedi veterinerle konuşmamı söyledi aradım orada konuştum sağ olsun veteriner de yardımcı olmadı şu an yapamam dedi. adam da biteral vermek zorunda kaldı. hemen başlıyorum tedaviyeBiteral genelde kuruma için kullanılır, megabakter'ler üzerinde etkilidir. Kullanımı 1 tablet 8 parçaya bölünür 8/1 tablet suda eritilirek suluğa koyulur işlem 8 gün devam eder ve sonra kesilir.
Ben şahsım olarak kullanmadım etkisini bilmiyorum.