kuşum inliyor gibi

Elinizden geleni yaptınız. Evet o acı zordur ama atlatırsınız.
elbet atlatırım ama unutmak cok zor yemek yerken ölmüs suyunu icmis seviniyorum kurtuldugu icin biliyorsunuz ayaklari cok kotuydu felc gibiydi ama hayatimiz onun etrafında donuyormus yokluguyla bas etmek zor eve gelirken ayagim geri geri gidiyor keske erken teshis konulabilseydi bence buyuk bir veteriner eksikligi var

Evet kanatlı uzmanı veteriner az maalesef. Böyle durumlarda bu tarz forumlardan da erken fikir almak da faydalı olur. Veteriner önerisi bile alabilirdiniz.

elbet atlatırım ama unutmak cok zor yemek yerken ölmüs suyunu icmis seviniyorum kurtuldugu icin biliyorsunuz ayaklari cok kotuydu felc gibiydi ama hayatimiz onun etrafında donuyormus yokluguyla bas etmek zor eve gelirken ayagim geri geri gidiyor keske erken teshis konulabilseydi bence buyuk bir veteriner eksikligi var

İnsanoğlu işte,ünsiyet kuruyor ve aradaki bağ kopunca da sarsılıyor. Sonra ardından yeni kuş alsan bile eskisinin yeri ayrı oluyor unutulmuyor. Ben de 2 kuş kaybettim zamanında. Birisinin ölümüne şahitlik ettim. İnsan üzülüyor,yapabileceği bir şey de olmuyor. Acı gerçekler maalesef.
Siz elinizden geleni yapmaya çalıştınız.Yaşadığınız yerde kanatlı kliniği yoktu bu da sizi zorladı. Uzaktan da çat pat anca oldu işte. Bazen olmayınca olmuyor. Ölenle olana çare yok. Kendinizi üzmeyin. İsterseniz yeni bir hayvan sahiplenin. En azından acınız bir nebze olsun azalır. 😪

Geri