budgielovex
Yeni Üye
teşekkür ederimBaşınız sağolsun.
teşekkür ederimBaşınız sağolsun.
umarım yapabilmisimdir hala kendimi sucladigim donemdeyim kendimi her seye hazirlamistim ama hazirlayamamisim buyuk bir bosluk var10 yıl uzun bir süre. Ömrünü tamamlamış. O size siz ona dost olmuşsunuz. Elinizden geleni yaptınız.
Elinizden geleni yaptınız. Evet o acı zordur ama atlatırsınız.umarım yapabilmisimdir hala kendimi sucladigim donemdeyim kendimi her seye hazirlamistim ama hazirlayamamisim buyuk bir bosluk var
elbet atlatırım ama unutmak cok zor yemek yerken ölmüs suyunu icmis seviniyorum kurtuldugu icin biliyorsunuz ayaklari cok kotuydu felc gibiydi ama hayatimiz onun etrafında donuyormus yokluguyla bas etmek zor eve gelirken ayagim geri geri gidiyor keske erken teshis konulabilseydi bence buyuk bir veteriner eksikligi varElinizden geleni yaptınız. Evet o acı zordur ama atlatırsınız.
elbet atlatırım ama unutmak cok zor yemek yerken ölmüs suyunu icmis seviniyorum kurtuldugu icin biliyorsunuz ayaklari cok kotuydu felc gibiydi ama hayatimiz onun etrafında donuyormus yokluguyla bas etmek zor eve gelirken ayagim geri geri gidiyor keske erken teshis konulabilseydi bence buyuk bir veteriner eksikligi var