Atsushi0
Yeni Üye
Bildiğim kadarıyla iyileşmeleri zaman alıyor ama geçer en kısa zamanda umarım.
Bildiğim kadarıyla iyileşmeleri zaman alıyor ama geçer en kısa zamanda umarım.
Ekli dosyayı görüntüle 8620videodan ekran görüntüsü aldım poposu baya kotu
İshal vardı artık normal yapıyor ama poposuna yapışıyorYavruma kıyamam.. Allah'ım şifa versin tez zamanda.. Poposunu temiz tut.. Ilık su kulak temizleme çubuğuyla. Birçok şeyi bilmiyoruz işte. İshali var sanki. Yok demiştin..
Şuan baya kötüKuşunuzun durumu nasıl acaba iyileşmediyse bana verebilirmisiniz iyileştire bilirim kuşunuzu
Baya kötü şuanvar mı bir gelişme?
Pek hareket edemiyor ondan yemini suyunu yere koydumvar mı bir gelişme?
Şuan kanlı kusuyoKuşunuzun durumu nasıl acaba iyileşmediyse bana verebilirmisiniz iyileştire bilirim kuşunuzu
çok üzüldüm,keşke elimizden birşey gelse... umarım toparlar.....Şuan kanlı kusuyo
Bazen hastalık çok ilerlemiş oluyor, erken farkedilse tedavi olabiliyor ama kuruma hastalığı tam bir illet yine de son ana kadar mücadele etmek gerek.Şuan baya kötü Ekli dosyayı görüntüle 8719
Yazdım ama genelde Facebook sayfaları çok uzun sürede cevap veriyor kuşum baya kötümubişiniz çok kötü görünüyor. facebook kullanıcısı iseniz 'papağan okulu' girin nehir hanım var acilen ordan yardım isteyin.. her şeyi anlatın resmi yükleyin son resmi beni çok üzdü.. anlamayan veteriner ordusu etrafımızda olduğu sürece biz hep böyle olacağız.. lütfen hemen ulaşın..
Vitaminler iyilesecegini sanmıyorum çünkü çok kötü suan kanlı kusuyo ve poposu şiş,morSuya Katılan Vitaminleri Uygun Bulmuyoruz Ancak İğnesiz Şırıngayla Vitaminden 1-2 Damla Verirseniz Kuşunuz İyileşir.Burada da Bahsedilmiştir :
Tesekkur ederim bnde tanıyorum o kişiyi ancak o sadce eğitiyor bi doktor değil ve veterinere goturdum zaten veteriner bile bir şey yapamıyoruz dediO Zaman Bir Veterinere Götürmenizi Tavsiye Ederim.Vitaminle Geçeceğine İnanıyorum.Muhabbet Kuşları Hakkında Ünlü Olan Adem Oğuz'a da danışabilirsiniz.
Ağzına damlattigim bir vitamin var şuanO Zaman Bir Veterinere Götürmenizi Tavsiye Ederim.Vitaminle Geçeceğine İnanıyorum.Muhabbet Kuşları Hakkında Ünlü Olan Adem Oğuz'a da danışabilirsiniz.