mubişsever_48
Meraklı Üye
Bi bardak suyun içine bi tane sarımsağı atıyorum akşamdan bekletiyorum sonra veriyorum böyle duymuştum yanlış değilseBu arada sarımsağı nasıl uyguluyorsunuz
Bi bardak suyun içine bi tane sarımsağı atıyorum akşamdan bekletiyorum sonra veriyorum böyle duymuştum yanlış değilseBu arada sarımsağı nasıl uyguluyorsunuz
Maydanozu küçük dal şeklinde yıkayıp kuruttuktan sonra verirseniz sorun olmaz ben o şekilde veriyorum sorun yaşamadım şimdiye kadarTüy dökümü için özel vitamin almıştım kullandım bi süre sonra kuşumda kuruma çıkınca onun tedavisine başladım vitamin veremedim kuşuma meyveyle idare ettim vitamin olarak sarımsak bittikten sonra vitamin olarak ona devam edeyim
Maydonoz bazı yerlerde okuduğum kadarıyla kuşun boğazına yapışıp ölümüne neden olabiliyormuş o yüzden hiç yedirmedim
Sarımsağın çeyreğinden çok az fazlasını rendeleyip bir suluğa eklerseniz daha etkili olur ama günlük değiştirinBi bardak suyun içine bi tane sarımsağı atıyorum akşamdan bekletiyorum sonra veriyorum böyle duymuştum yanlış değilse
Anladım Pazardan alıp vereyim kuşumaMaydanozu küçük dal şeklinde yıkayıp kuruttuktan sonra verirseniz sorun olmaz ben o şekilde veriyorum sorun yaşamadım şimdiye kadar