mubişsever_48
Meraklı Üye
Onu çok ağır bi ilaç diye duydum çok emin değilim bide kuşum o kadar aşırı bi şekilde halsiz yada hareketsiz değil dediğim gibi daha yeni antibiyotik kullandım kaç yapayım derken göz çıkarmak istemiyorumSize yazmıştım, baytrill dışında bir şey bence kurtarmaz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eğer üşütmüş ise 5 gün boyunca suyuna sarımsak katarsanız antibiyotik etkisi görür ve iyi olur onun dışında ben kuşunuzda bi sorun göremedim kuyruğunun o kadar atması normal çünkü mubişlerin kalpleri çok hızlı çarpıyor ve her kuşun kuyruğu o kadar atar ve gagasını o şekilde hareket etmesi şekerleme yaparken keyif yaptığını gösterir sesten anladığım kadarıyla ağzında kum tanesi var onunla oynuyor aynısını benim kuşumda yapıyor .Başka bilen yok mu
İçimi rahatlattınız teşekkür ederimEğer üşütmüş ise 5 gün boyunca suyuna sarımsak katarsanız antibiyotik etkisi görür ve iyi olur onun dışında ben kuşunuzda bi sorun göremedim kuyruğunun o kadar atması normal çünkü mubişlerin kalpleri çok hızlı çarpıyor ve her kuşun kuyruğu o kadar atar ve gagasını o şekilde hareket etmesi şekerleme yaparken keyif yaptığını gösterir sesten anladığım kadarıyla ağzında kum tanesi var onunla oynuyor aynısını benim kuşumda yapıyor .
Şu anlık meyve vermeyin kafesten kumu da çekin sarımsak kürü bittikten sonra probiyotik ve vitamin verin ve kumu tekrar koyun inşallah iyi olur bu arada ayağını içeri çekmesinin sebebi ayağını dinlendirmek için inşallah hemen iyi olurİçimi rahatlattınız teşekkür ederim
Hapşırması için sarımsak tedevisine devam edeyim o zaman meyvede veriyorum vitamin olarak
Neden meyve kum vermeyim bi zararı mı olur probiyotik yemine koyuyorum hergün zaten takviye olarakŞu anlık meyve vermeyin kafesten kumu da çekin sarımsak kürü bittikten sonra probiyotik ve vitamin verin ve kumu tekrar koyun inşallah iyi olur bu arada ayağını içeri çekmesinin sebebi ayağını dinlendirmek için inşallah hemen iyi olur
Bünyesi şu an zayıf olduğu için meyve isal yapabilir ve sarımsak antibiyotik olduğu için kuşlar etkisini azaltmak için kumu çok fazla tüketmek ister sarımsağın etkisi azalmasın diye kumu çekin dedimNeden meyve kum vermeyim bi zararı mı olur probiyotik yemine koyuyorum hergün zaten takviye olarak
Anladım yarın yemliğini değiştireyim o zaman çok sağolunBünyesi şu an zayıf olduğu için meyve isal yapabilir ve sarımsak antibiyotik olduğu için kuşlar etkisini azaltmak için kumu çok fazla tüketmek ister sarımsağın etkisi azalmasın diye kumu çekin dedim
Ne demek iyi olduğu haberini alırız inşallah zaten üşütme ise sarımsaklı su iki üç gün içinde kendine getirir kusma yok demiAnladım yarın yemliğini değiştireyim o zaman çok sağolun
Birde gördüğüm kadarıyla kuşunuz tüy dökümünde bu dönemde çok hassastırlar oda sıcaklığını sabit tutmaya dikkat edin onlar için zor süreçlerdirAnladım yarın yemliğini değiştireyim o zaman çok sağolun
Hapşırık dışında pek bişeyi yok arada kabarıp ayağını içine çekme vardı o kadarNe demek iyi olduğu haberini alırız inşallah zaten üşütme ise sarımsaklı su iki üç gün içinde kendine getirir kusma yok demi
Ayaklarını içeri çektiklerinde zaten normale göre kabarık görünürler tüy dökümü içinde vitamin kullanın kür bittikten sonra hatta hafta da bir maydanoz verebilirsiniz b vitamini olarak çok seviyorlar ve iyi oluyorHapşırık dışında pek bişeyi yok arada kabarıp ayağını içine çekme vardı o kadar
1 aydır hatta geçmişte olabilir 1 ayı tüy dökümünde hala geçmedi bakıyorum hala diplerde tüyleri çıkıyor kaşındıkça tüyleri dökülüyor
Şuanlık sarımsak uygulayayım sizin dediğiniz ilacıda araştırırım sağolunKuş ceryanda kalmiş üşütmüş benimde bir sürü kuşumun basina geldi. Benekler icin kullanilan iburamin diye bi ilac var soguk alginligi ilaci ben onu kullaniyodum boyle durumlarda sularina 3 4 damla kadar damlatiyordum boyle iyilestirdigim kuslarim oldu. Zarari olmadi benim kuslarima. Ama cok ilerlerse geri dönüsü olmuyor ilacda fayda etmiyo o zaman. Birazda sicak tut kuşu ilaci ver iyilesir insallah. Yanina yaklastiginda hareketleniyorsa hala zamanin var cok fazla ilerlememis hastalik. Gecmis olsun..
Bu arada sarımsağı nasıl uyguluyorsunuzŞuanlık sarımsak uygulayayım sizin dediğiniz ilacıda araştırırım sağolun
Şuanlık sarımsak uygulayayım sizin dediğiniz ilacıda araştırırım sağolun
Tüy dökümü için özel vitamin almıştım kullandım bi süre sonra kuşumda kuruma çıkınca onun tedavisine başladım vitamin veremedim kuşuma meyveyle idare ettim vitamin olarak sarımsak bittikten sonra vitamin olarak ona devam edeyimAyaklarını içeri çektiklerinde zaten normale göre kabarık görünürler tüy dökümü içinde vitamin kullanın kür bittikten sonra hatta hafta da bir maydanoz verebilirsiniz b vitamini olarak çok seviyorlar ve iyi oluyor