Kuşum Hasta mı acaba?

Vitamin her amaç için kullanılmamalı. Vitamin ab-ı hayat değil.
Solunum yolunda hastalık varsa doksisiklin kullanïlmalı. @Recai SULAMİS ile irtibata geçin ya da onun benzer hastalıklar için önerdiği tedavileri uygulayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dişi 2 aylık kuşum var. Arada böyle ishal gibi dışkısını yapıyor, bazen daha büyük oluyor su gibi olan ıslaklık. Fakat sürekli böyle sulu dışkı yapmıyor. Endişelenmeli miyim bilmiyorum. Hasta gibi davranmıyor, iştahı yerinde. İlk defa kuş sahibi oluyorum o yüzden bir bilgim yok, cevaplarsanız çok memnun olurum.

Ekli dosyalar

• IMG_20210516_142757.jpg
    IMG_20210516_142757.jpg
    443.4 KB · Görüntüleme: 13
Dişi 2 aylık kuşum var. Arada böyle ishal gibi dışkısını yapıyor, bazen daha büyük oluyor su gibi olan ıslaklık. Fakat sürekli böyle sulu dışkı yapmıyor. Endişelenmeli miyim bilmiyorum. Hasta gibi davranmıyor, iştahı yerinde. İlk defa kuş sahibi oluyorum o yüzden bir bilgim yok, cevaplarsanız çok memnun olurum.
Yeni konu açın

Merhaba bugün doksimis adındakı ilaçtan aldık.İlacı nasıl kullanmamız gerekiyor acaba? Yanında bir kuş daha var ilaçtan ona da vermemiz gerekiyor mu? (Diğer kuşun hastalığı yok sanırım gayet sağlıklı duruyor.)
@Recai SULAMİS
İlgilenen herkese teşekkür ederim.

Merhaba bugün doksimis adındakı ilaçtan aldık.İlacı nasıl kullanmamız gerekiyor acaba? Yanında bir kuş daha var ilaçtan ona da vermemiz gerekiyor mu? (Diğer kuşun hastalığı yok sanırım gayet sağlıklı duruyor.)
@Recai SULAMİS
İlgilenen herkese teşekkür ederim.
Diğer kuşu ayır kafese alın.
Tam dolu suluğa 6 damla ekleyin. 7 gün kullanın. Kafeste sadece, ilaçlı su ve yem kalsın. Geri kalan herşeyi kaldırım.

Geri