kırmızılık değilde çok hafif ishal var gibi kağıda sıvı bırakmıs dışkılar normalse ne yapabiliriz sorun nedir anlayamadım halen kabarık ve ses çıkarmaması sorun değilmi koksidiyaz dan sonra kendini toparlaması ne kadar sürüyor çünkü göğüs kemiği jilet gibi hala1.fotoğraf ta kırmızılık mı var yoksa bana mı öyle geliyor. Dışkıları Normal.
Koksidiyoz tedavisini 2 gün daha yap, bu iki gün içinde kuşa yem olarak aspur, daldarı ver. İshali keser.kırmızılık değilde çok hafif ishal var gibi kağıda sıvı bırakmıs dışkılar normalse ne yapabiliriz sorun nedir anlayamadım halen kabarık ve ses çıkarmaması sorun değilmi koksidiyaz dan sonra kendini toparlaması ne kadar sürüyor çünkü göğüs kemiği jilet gibi hala
aspur var veririm suyuna katmak yerine bir damla direk kuşa versek ne olur suyu cok içtiğini düşünmüyorum takip ediyorum günde belki 1 kere falan denk geliyorum görmediğimde içiyodur mutlaka ama ağızdan direk versek sorun teşkil edermiKoksidiyoz tedavisini 2 gün daha yap, bu iki gün içinde kuşa yem olarak aspur, daldarı ver. İshali keser.
Tamam o zaman sabah akşam ağızdan 1 damla ver 2 gün yap. Kuşun kafesinde gaga taşı kum fln yok değil mi. Mama fln da verme. Sadece aspur, daldarı, su olsun kafeste.aspur var veririm suyuna katmak yerine bir damla direk kuşa versek ne olur suyu cok içtiğini düşünmüyorum takip ediyorum günde belki 1 kere falan denk geliyorum görmediğimde içiyodur mutlaka ama ağızdan direk versek sorun teşkil edermi
yok ayırdıktan sonra küçük bir kafese aldım sadece su ve yem kabı var başka bir şey yokTamam o zaman sabah akşam ağızdan 1 damla ver 2 gün yap. Kuşun kafesinde gaga taşı kum fln yok değil mi. Mama fln da verme. Sadece aspur, daldarı, su olsun kafeste.
hocam dışkı resimleri ve kuşumun resimlerini ekliyorum kuş hiç iyi durumda değil sadece kabarıp kafasını arkaya atıp uyuyo dışkılarda bu gün böyle olmaya başladı 1 aydan fazladır kıvranıyo garibimTamam o zaman sabah akşam ağızdan 1 damla ver 2 gün yap. Kuşun kafesinde gaga taşı kum fln yok değil mi. Mama fln da verme. Sadece aspur, daldarı, su olsun kafeste.
Diski kahverengi rengindemi.kardesim forumda ahmet Aslan var onunla konus.konusma baslat.kuşun şimdiye kadar hastaligi gecmis olmaliydi .