Kuşum ölecek

Kayseri Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hastanesi var, 24 saat açık. Egzotik hayvan bölümünde kuşlar için vardır oraya götürün derim ben

Bu ilaç olur mu sizce bunu buldum birinden antibiyotik olarak.Doktora ilaç yazdırmaya gidemedim burda kapalı bugün sağlık ocakları.
Olsa da olmasa da kullan. Belki işe yarar. Suyu önlerinden çek 4 saat sonra çeyrek suluğa pirinç tanesi kadar katarak ver 2 gün. 3. Gün yarım suluğa pirinç tanesi kadar koy. Sabah ve öğleden sonra taze hazırla suyu. Probiyotik varsa onu da kat suya

Kuşun popo/karın kısmı şiş ve dışkılayamıyor. Belkide tümör tarzı birşey var baskı yapıyor. Yada bağırsaklar tıkanmış belkide. En güzeli röntgen çektirmek.

Merhaba bu mesajı bilgilendirme amaçlı yazıyorum öncelikle bu zamana kadar olan yardımlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Kuşum daha da kötü olunca içim rahat etmedi.Uzakta olan bir veterinere götürdüm.Bana tümör olduğunu,fazla yaşayamayacığını, genetiktir anne ya da babasıda mutlaka tümördür dediler.İki tanede ilaç verdiler ömrünü uzatmak amacıyla.Kalan ömrünü kuşum güzel geçirsin istiyorum.Ama daha yeni kuşum yem kusmaya başladı anlamadım bende valla
İlaçları aşağıya ekledim

Merhaba bu mesajı bilgilendirme amaçlı yazıyorum öncelikle bu zamana kadar olan yardımlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Kuşum daha da kötü olunca içim rahat etmedi.Uzakta olan bir veterinere götürdüm.Bana tümör olduğunu,fazla yaşayamayacığını, genetiktir anne ya da babasıda mutlaka tümördür dediler.İki tanede ilaç verdiler ömrünü uzatmak amacıyla.Kalan ömrünü kuşum güzel geçirsin istiyorum.Ama daha yeni kuşum yem kusmaya başladı anlamadım bende valla
İlaçları aşağıya ekledim

Bunların hiçbiri ilaç değil,önde duran vinegar-ginger yazan sirke ve zencefil takviyesi. Diğeri ise aminoasit-vitamin ve barbados kirazı takviyesi. Arkada ismi yazan şey Mayıs papatyası.
İlaç değiller.
Kuşunuzun son halinin videosunu ve beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkılarının fotoğrafını paylaşın. Ayrıca kilosunu da ölçüp bize belirtin. Kuşunuzun kusmuğu nasıl,salyalı mı köpüklü mü kötü kokulu mu,ağzının içinde beyaz veya sarı pamukçuklar var mı, iştah durumu nedir?

Son düzenleme:
Aslında dün iyiydi dün geceden itibaren kötü olmaya başladı.Şuan uyuyor yem yemedi sabahtan beri bende o yüzden dal darı aldım ondan da fazla yemedi fazla iştahı yok.Kusmuğu dün gece çıkarmıştı bugünde tek tük kustu.Direkt yem çıkardı ıslak değildi kusmuğu.Dışkısıda ara sıra bembeyaz oluyor.Bazende aşağıya eklediğim resimdeki gibi oluyor.

https://hizliresim.com/613jhbb

https://hizliresim.com/l5yl8v6

https://hizliresim.com/fnjddk0

Siz sindirim sistemine destek olacak bağışıklığını güçlendirecek tarzda ilaçlar kullanın. Keten tohumu da verin. Eski kuş için verilen sindirim destekleyici dediğiniz ilaç neydi. ?

Bunu da haftada bir kullanın. Bunu kattığınız suya başka bir şey katmayın.

Şimdi verseniz olur olmasına da hastalığa çözüm değildir. Sadece ek bir destektir onun için. Yemesi nasıl aşırı veya az yiyor mu ?

İlaçları aşağıya ekledim
Bunu simdi okudum. Malesef aynisi benim kusumdada oldu.. tümör vardi ve destek icin ilaclar verildi. Biz ayriyeten her gün ya kantaron, kekik yada papatya cayi verdik ara ara icirebilirsiniz. Ne kadar yardim etti bilmiyorum ama severek iciyordu. Hep gagasina yem tutun yoksa yemicektir kendi ihtiyaci kadar yicektir öyle oluncada kilo kaybediyorlar. Sevdigi meyve sebze varsa onu vermeye calisin istahi acilsin hemen arkasindan dal dari tutun mesela. Simdi kustugu icin bunlari tabi tekrar düzelince yapabilirsiniz.

Bunu simdi okudum. Malesef aynisi benim kusumdada oldu.. tümör vardi ve destek icin ilaclar verildi. Biz ayriyeten her gün ya kantaron, kekik yada papatya cayi verdik ara ara icirebilirsiniz. Ne kadar yardim etti bilmiyorum ama severek iciyordu. Hep gagasina yem tutun yoksa yemicektir kendi ihtiyaci kadar yicektir öyle oluncada kilo kaybediyorlar. Sevdigi meyve sebze varsa onu vermeye calisin istahi acilsin hemen arkasindan dal dari tutun mesela. Simdi kustugu icin bunlari tabi tekrar düzelince yapabilirsiniz.
Sizin kuş ne durumda şuan ?

Geri