Uğur DOĞAN
Paylaşımcı Üye
Kuş birden bire neden sendeler arkadaşlar? Kafesin içinde dengesi bozuldu.Kafesten çıkardım elien aldım elimde can verdi kalp krizimidir sizce
Kuş birden bire neden sendeler arkadaşlar? Kafesin içinde dengesi bozuldu.Kafesten çıkardım elien aldım elimde can verdi kalp krizimidir sizce
Sağolun arkadaşlar.Nereye gömmeliyim kuşumu.bahçeye gömsem kediler var.saksıya gömüp evde kalsa olurmu
saksıya gömerseniz her saksıyı gördükce üzüleceksiniz . yerinizde olsam bahçeye de gömmem. çünkü gene aynı durumla karşılaşacaksınız .
7 yıl iyi bir süre .
arkadaşlar yavru al besle demiş . ancak gördüğüm kadarıyla senin dişi kuşun var , ve kafeste yuvalık var .
eğer onlar duruyor ise dişi kuşun üzülmeye başlamıştır. dikkatli olman lazım.
yok durmuyor ise. 20 günlük yem kırmayıbilen yavru al derim .
7 yıl bizde geçirdiği süre.bende alırken 6 aylık filan demişti kuşu satan adam.Nerden bulurum böyle akıllı kuşu.Beni her gördüğünde şiştt diye bağırıyodu.Konuşuyodu.
Kardeşim anlıyorum seni
20-30 günlük yavru alırsan iyi bir eğitim ile diğerini pek aratmaz
Bence saksınız varsa oraya gömün
En azından evinizde kalır
Ben Evimin bahçesine gördüm keşke saksının dibine gömseydim diyorum
Aklıma gelmedi...
Öyle yaptım semiha hanım.Balkonda şuan.Üşür diye balkonun camını bile açtırmıyorum.Psikolojim bozuldu.Çok iyi bakmıştık.Aileden biri gibi olmuştu.Nasıl alışcak bilmiyorum
Ölüm nedeni sizce nedir acaba ? Öldüğü güb bile hastalık berlitisi yoktu.Çok hareketliydi.Birden dengesini kaybetti kafasını tutamaz oldu.1 DK içinde elimde can verdi.7 küsür yaşındaydı.Yaşlılıktan mı yoksa başka neden varmıdır
Kalp krizi olabilir mi abi ?
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi