Achepty
Yeni Üye
Aslında veteriner röntgen çekmek istedi ama ben korktum şok yaşar diye, arabada çok korkmuştu zaten. Tabi cuma günü gittiğimde geçmemiş olursa röntgeni mecbur çekeceğim dedi, dışkı analizi de sadece dışkılarına baktı o kadar. Açıkcası çok ilgilendiğini söyleyemem. Verdiği mama probiyotik içerikliydi ama süt ürünleri de içeriyordu çok rahatsız etti kuşu kestim bende. Diazyme 256 var probiyotik elimde olur mu ?İlacın ağırlığına göre değişebilir 10 günde uygulanabilir fazlası zaten zararlı olur ama ilacı bırakacaksak bile en azından 5 gün geçmeli hadi diyelin ilacı kestik kuşa probiyotik vermeden diğer ilaca geçilmemeli fakülteler için birşey diyemem evet hepsi yüzde yüz kesin biliyor diyemem ama en azında dışarıdaki veterinerlerin yüzde 90 ından daha iyiler çünkü dışkı tahlili yapıp film çekebiliyor buda teşhisi oldukça kolaylaştırıyor ama normal polikliniği olan veterinerler için aynı şeyi söyleyemem zaten çoğu kuşlardan anlamıyor ve anlamdıklarını söylemeden antibiyotik verip gönderiyorlar ne tahlil var ne test aldıkları paraya bakıyorlar ben burda veterinere soruyorum muhabbet kuşundan anılıyor musunuz diye adam bana ben büyük tavuk çifliklerine ilaç veriyorum onada bakarım diyo tavukla muhabbet kuşunu bir tutuyor. Siz tedavinize devam edin inşallah iyi olur ama tedavi bittikten sonra probiyotik verin kesinlikle