4. Fotoyu ekletmedi buraya ekledim birde benim bi sorum olucaktı bu renkli tahtalı oyuncak kuşuma zarar verir mi? Arada gagasıyla gelip bakıyorda boyalı olduğu için biraz aklıma takıldı acaba etkiler mi diye
Dışkılar güzel görünüyor toparlanmış 7 güne tamamlayın yeterlidir.Dışkıları da bu şekilde peçeteyi bu sabah serdim o daldakini de fotoğrafı çekerken yaptı sulphamezathine kullanmaya başladığım günü sayarsak şuan 5. Gün diyebiliriz 5. Günde dışkıları istemiştiniz. Çok şükür güzel gibi geldi bana durumu..
Tamamdır çıkartiym o zaman teşekkür ederim. Sulphamezathine kestikten sonra probiyotik veya vitamin kullanmalımıyım yoksa normal su muDışkılar güzel görünüyor toparlanmış 7 güne tamamlayın yeterlidir.
Garden mixi kullanabilirsiniz sorun olmaz.
Genel olarak oyuncakları pek tavsiye etmiyorum kafeslerde boyalı olanları kullanmamanız daha sağlıklı olur.
Ard arda 3 gün probiyotik ardından vitamin takviyesi yaparsınızTamamdır çıkartiym o zaman teşekkür ederim. Sulphamezathine kestikten sonra probiyotik veya vitamin kullanmalımıyım yoksa normal su mu
Tamamdır birde ben sulphamezatini pazartesi akşam 11 de kullanmaya başlamıştım başladığımız günü varsayarsak pazar günü mü kesmeliyim? Ve hiç normal su vermeden probiyotikli vermeliyim değil mi ? teşekkür ederimArd arda 3 gün probiyotik ardından vitamin takviyesi yaparsınız
Pazartesi de verirsiniz salı gününden itibaren probiyotik takviyesi yaparsınız. 3 gün arka arkaya sadece probiyotik takviyesi yapın ardından bir gün normal içme suyu ardından vitamin takviyesi yaparsınızTamamdır birde ben sulphamezatini pazartesi akşam 11 de kullanmaya başlamıştım başladığımız günü varsayarsak pazar günü mü kesmeliyim? Ve hiç normal su vermeden probiyotikli vermeliyim değil mi ? teşekkür ederim
tamamdır pazartesi de dahil kullanmaya devam ederim ancak kuş yemi 50 tl civarı ben kafes ile beraber almıştım iade ve değişimde kargoyu karşılamıyorlar daha pahalıya denk gelir o zaman ben kullanmiyim onu petshoptan normal gardenmix temin edeyim.. teşekkür ederimDışkılar fena değil. Pazartesiye kadar devam edin, pazartesi de dahil. Ballı paketi iade edin, normal olanı alın..
İyi görünüyor kuş maşallah..
Rica ederim..tamamdır pazartesi de dahil kullanmaya devam ederim ancak kuş yemi 50 tl civarı ben kafes ile beraber almıştım iade ve değişimde kargoyu karşılamıyorlar daha pahalıya denk gelir o zaman ben kullanmiyim onu petshoptan normal gardenmix temin edeyim.. teşekkür ederim
Kuşun önden çekilmiş bir kaç tane net fotoğrafını atarmısınız?İyi akşamlar, kuşumun dışkıları çok iyi sulphamezathineli suyu gece 12 de çıkarmayı planlıyorum, hemen arkasından 3 gün probiyotikli su ve 1 gün normal su, daha sonra gervit vitaminli su vericem adrian hocamızın söylediği gibi.. ancak benim kuşum çok tüy döküyor ya da bana öyle geliyor anlayamadım ustalara sormak istedim.. kendisini aralıksız 5 dakika boyunca temizlediği oluyor görüyorum ve temizlerken hep tüy döküyor fotoğrafları ekledim birde bazen kalın tüy düşürüyor sanki kanat tüyü gibi büyük ondan 3 gün önce düşürmüştü. Sağlık problemi mi yoksa doğal tüy dökümü mü ? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Tabi kiKuşun önden çekilmiş bir kaç tane net fotoğrafını atarmısınız?
Kuşunuz tüy döneminde bu sebeple tüyleri ve ölü derileri dökmesi gayet doğal, B vitamini takviyesi ile desteklenirse tüy dönemini daha rahat atlatır.2. Part
tüy döneminde olmasına çok sevindim, dediğiniz ürünü hemen temin etmeye çalışacağım tekrardan çok teşekkür ederim hocam sizlere, sizlerinde kuşlarınız sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallahKuşunuz tüy döneminde bu sebeple tüyleri ve ölü derileri dökmesi gayet doğal, B vitamini takviyesi ile desteklenirse tüy dönemini daha rahat atlatır.
B vitamini olarak Röhnfried BT amin Forte B tavsiye ederim 10-20 ml bölünmüş ürün alsanız uzun süre yeterli olur.
Genel durumunun düzelmesine sevindim, geçmiş olsun sağlıklı uzun bir ömrü olsun
Bölünmüş ürün olduğu için büyük ihtimalle içerisine yem yada darı kırıntısı girmiştir. Açabiliyorsanız açıp çubuk yardımı ile içinden çıkarabilirsiniz.Hocam şimdi farkettim, ben entrobac probiyotik ile bu vitamini de almıştım içinde bir parça yüzüyor bu nedir? İçinde olması normal mi yoksa bişey mi düşürmüşler?