olcay
Meraklı Üye
01 - Irkı:yerli
02 - Cinsiyeti: erkek
04 - Yaşı:1.5
05 - Sağlık Durumu:gayet iyi
06 - Bilezik No:
07 - Fiyatı: 150 tl
08 - Geçerlilik Tarihi:satılanakadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Kırklareli /Lüleburgaz
10 - Gönderilebilecek Mesafe:Elden
11 - İrtibat Telefonu: burdan msj atın kısa sürede dönerim
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: 08:00/22:00
13- Açıklamalar: Tayin dolayısıyla satıyorum arkadaşlar. Kuşumu özenle yetişdirdim hatta şuan kendini insan sanıyor diye bilirm
adı şaşkın ben 2 aylıkken aldım 1.5 yaşında şuan gerekli eğitimini verdim el den omuzdan baştan inmez kimseyi yabancılamaz ayşecik babacık şaşkın şerefsiz pis kuş fış fış kayıkcı (arasıra) şaşkın pabucu yarım çık dışarıya (oynayalım diyemiyor) tıktık kimo 1 den 5 e kadar sayar aşkım cici kuş şerefsiz şaşkın şişko babacık (ben biraz kiloluyum hanım öğretmiş) öpücük (ALLAH da diyordu ama bu ara demiyor) zil sesini taklit eder kaç defa kapıya bakmıştırım kışın oksuruk olmuştum öksürmeyi öğrendi öhö öhö diyor hahaha diyor muslugun altında banyo yapmayı bide su bardagının içine girip yıkanmayı sever yıkanacagı zaman mutfağa gider musuğa konup öter anlatmakla bitiremem şaşkın ımı 1.5 sene il il gezecegimden eşimle kuşu telef etmek istemiyorum ben kadar bakacak biri sahiplensin isterim kafesi 2 paket yem vitamin ilacı vs. verilecektir yanında.
02 - Cinsiyeti: erkek
04 - Yaşı:1.5
05 - Sağlık Durumu:gayet iyi
06 - Bilezik No:
07 - Fiyatı: 150 tl
08 - Geçerlilik Tarihi:satılanakadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Kırklareli /Lüleburgaz
10 - Gönderilebilecek Mesafe:Elden
11 - İrtibat Telefonu: burdan msj atın kısa sürede dönerim
12 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: 08:00/22:00
13- Açıklamalar: Tayin dolayısıyla satıyorum arkadaşlar. Kuşumu özenle yetişdirdim hatta şuan kendini insan sanıyor diye bilirm

Son düzenleme: