Merhaba Recai bey,Özelden yazdım
İlacın 2. günü, koyu kahve yerini koyu yesile bıraktı. İshalimiz devam ediyor. Normal bu surecte degil mi? İshalin ne zaman bitmesini bekliyoruz?
Merhaba Recai bey,Özelden yazdım
Dışkı düne göre daha iyi. İlaca dün başlamıştınız değil mi? Örnek veriyorum dün öğlen 3 te başladıysanız bugün öğlen 3 te 1 gün tamamlanıyor buna göre ayarlamanızı yapın.Merhaba Recai bey,
İlacın 2. günü, koyu kahve yerini koyu yesile bıraktı. İshalimiz devam ediyor. Normal bu surecte degil mi? İshalin ne zaman bitmesini bekliyoruz?
Evet dün basladım.12 saatte 1 ilacını tazeliyorum. Kafesini her gün VirkonS ile yıkıyorum. Bakalım inşallah iyileşir en kısa sürede.Dışkı düne göre daha iyi. İlaca dün başlamıştınız değil mi? Örnek veriyorum dün öğlen 3 te başladıysanız bugün öğlen 3 te 1 gün tamamlanıyor buna göre ayarlamanızı yapın.
Tamam, gelişmeleri buraya yazın.Evet dün basladım.12 saatte 1 ilacını tazeliyorum. Kafesini her gün VirkonS ile yıkıyorum. Bakalım inşallah iyileşir en kısa sürede.
Merhaba recai bey,Tamam, gelişmeleri buraya yazın.
Şuan sulphamezathine ile devam edin. Kafeste kum Gaga taşı kalamar kemiği varsa çıkarın. Birde veterinerinize başka testlerde yaptırmıştınız, onların sonucu çıktı mı?Merhaba recai bey,
Son dıskımız bu sekilde. Asırı ishal gözlemliyorum. Elektrolit katmama gerek var mı ilaclı suluguna? (ge-oral)
Onları öncesinde çıkarmıştım. Yarın kültür sonucu cıkacak. Mantar testi sonucu da 28 inde elime geçecek. İnsallah mantar cıkmaz. Bugün bogazına bir sey takılmıs gibi kusma hareketi yaptı 4-5 kez arka arkaya.Şuan sulphamezathine ile devam edin. Kafeste kum Gaga taşı kalamar kemiği varsa çıkarın. Birde veterinerinize başka testlerde yaptırmıştınız, onların sonucu çıktı mı?
Koksidiyoz da da kusma olabiliyor. Ama mantar ile de alakalı olabilir.Onları öncesinde çıkarmıştım. Yarın kültür sonucu cıkacak. Mantar testi sonucu da 28 inde elime geçecek. İnsallah mantar cıkmaz. Bugün bogazına bir sey takılmıs gibi kusma hareketi yaptı 4-5 kez arka arkaya.
Koksidiyoz da da kusma olabiliyor. Ama mantar ile de alakalı olabilir.
Peki ayağını çekme sebebi nedir. Sürekli tek ayak çekik duruyor. Yorulduğunda yaptığı bir heraketti normalde. Bir de 1 gözünü kapatması var. Dinlenme modunda sürekliKoksidiyoz da da kusma olabiliyor. Ama mantar ile de alakalı olabilir.
Benim kuşlarımda uyudukları zaman tek ayak üzerinde duruyorlar.Peki ayağını çekme sebebi nedir. Sürekli tek ayak çekik duruyor. Yorulduğunda yaptığı bir heraketti normalde. Bir de 1 gözünü kapatması var. Dinlenme modunda sürekli
Burda sağ göz kapalı, sol ayak cekik. Normalse tamam. Artık her şeyden işkillenir olduk. Yarın sonucu çıkınca yazacağım. Teşekkür ederimBenim kuşlarımda uyudukları zaman tek ayak üzerinde duruyorlar.
Rica ederim.Burda sağ göz kapalı, sol ayak cekik. Normalse tamam. Artık her şeyden işkillenir olduk. Yarın sonucu çıkınca yazacağım. Teşekkür ederim
Bakteri sonucu temiz cıktı. Sıra mantar sonucunda. İnsallah o da temiz gelirse bu tedavimiz sonrasında iyileşir mubiişimRica ederim.
Sevindim gerçekten. . İnşallah iyileşecek.Bakteri sonucu temiz cıktı. Sıra mantar sonucunda. İnsallah o da temiz gelirse bu tedavimiz sonrasında iyileşir mubiişim
Merhabalar, bugün tedavimizin 5. günündeyiz. Dışkılarda bir duzelme yok. Bugün sabahki halimiz bu sekildeydi. Normal mi? Dıskı koyu duruyor ama ezdigim zaman koyu yesil gibi.Sevindim gerçekten. . İnşallah iyileşecek.
İlacı 7,8 güne kadar kullanalım. Ondan sonra durumunabakalımMerhabalar, bugün tedavimizin 5. günündeyiz. Dışkılarda bir duzelme yok. Bugün sabahki halimiz bu sekildeydi. Normal mi? Dıskı koyu duruyor ama ezdigim zaman koyu yesil gibi.
Merhaba, Mantar sonucumuz da geldi. Temiz birşeyi cıkmadı. Bugün 8. günümüzdeyiz. Dışkımız bu şekilde. Siyah gibi çıkmış ama koyu yeşil.İlacı 7,8 güne kadar kullanalım. Ondan sonra durumunabakalım
Güzel kuş baya düzelmiş @Recai abi baksana ilaca devam mı etsin yoksa tamam mıMerhaba, Mantar sonucumuz da geldi. Temiz birşeyi cıkmadı. Bugün 8. günümüzdeyiz. Dışkımız bu şekilde. Siyah gibi çıkmış ama koyu yeşil.
bugün de ilacı verelim.Sonra keselim ilacı.2 gün probiyotik,2 gün multivitamin verelim. Ondan sonra durumuna bakalım tekrar.Merhaba, Mantar sonucumuz da geldi. Temiz birşeyi cıkmadı. Bugün 8. günümüzdeyiz. Dışkımız bu şekilde. Siyah gibi çıkmış ama koyu yeşil.